Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Santa Teresa di Gallura Veerboot Haven

  • Santa Teresa di Gallura Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Santa Teresa di Gallura vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Santa Teresa di Gallura Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Santa Teresa di Gallura Veerdiensten

Santa Teresa di Gallura Gids

Santa Teresa di Gallura Gids

De stad staat op een korte voorgebergte met uitzicht op de 'Straat van Bonifacio'. De badplaats Santa Teresa di Gallura wordt gekenmerkt door zijn zeer ordelijk stadscentrum, met zijn gewone wegen die terug naar zijn stichting op heden in 1808 door de Piemontese dateren. In de afgelopen decennia, dit vissersdorpje is omgetoverd tot een charmante kuststad, die duizenden toeristen trekt elk jaar. De stad staat bekend om zijn buitengewone kustlijn van prachtige stranden, te beginnen met Rena Bianca, een blad van transparant water, omgeven door fijn, wit zand, vlakbij de stad. Santa Teresa heeft ook een belangrijke haven, die in een diepe fjord staat. Naast de kade gereserveerd voor de vissersboten, er is een reeks van kades voor pleziervaartuigen, alsmede de ligplaats voor de veerboten met verbindingen tussen Sardinië en Bonifacio.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.