Helsinki naar Travemunde Veerboot

De Helsinki Travemunde veerdienst verbindt Finland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 29 uur 30 minuten.

Helsinki Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Helsinki - Travemunde Veerbootmaatschappij

  • Finnlines
    • 7 Afvaarten / Week 29 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Helsinki Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Helsinki Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad van Finland en is gelegen in de regio Uusimaa in het zuiden van Finland, aan de oever van de Golf van Finland. De stad ligt ongeveer 80 km ten noorden van Tallinn in Estland, 400 km ten noordoosten van Stockholm in Zweden en 300 km ten westen van St. Petersburg in Rusland. De stad is de belangrijkste politieke, financiële, commerciële en culturele centrum van Finland en wordt beschouwd als één van Noord-Europa's grootste steden.
Er is veel te doen en te zien in Helsinki. Het Nationaal Museum van Finland, het grootste museum van Helsinki, heeft een grote historische collectie die tot de prehistorie teruggaat. Het museum is gevestigd in een neomedieval kasteel, die zelf een toeristische attractie. Andere musea in de stad zijn de Helsinki City Museum, het Finse National Gallery en het Design Museum.
De haven van Helsinki is de grootste haven in Finland en de tweede grootste van alle Scandinavische landen. Er zijn drie havens en zes passagiersterminals die meer dan negen miljoen passagiers per jaar verwelkomen. Veerboten varen dagelijks naar Stockholm in Zweden, Travemünde in Duitsland en naar Tallinn in Estland.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck is een bijzonder schilderachtige stad beroemd om zijn vele gotische gebouwen en ook zijn smakelijke marsepein. Het is wellicht het meest bekend om zijn iconische 15e-eeuwse Holstentor gateway, die een waar sprookje uiterlijk, met twee cilindervormige torens heeft. Achter de Lubeck Holstentor, een stad van middeleeuwse charme wacht de bezoekers, waar ze zullen ontdekken vele historische gebouwen, zo veel zelfs dat Lübeck is vermeld als een World Heritage Site sinds het midden van de jaren 1980. Veel van de beste bezienswaardigheden in Lübeck ligt binnen de oude stad, beter bekend als de 'Altstadt'. Een deel van de stad is omringd door de rivier de Trave, en ligt op slechts een korte loopafstand van zowel het station (Hauptbahnhof) en het busstation. In de buurt, de enorme veerhaven ligt naast de Oostzee, in de voorstad van Travemunde, waar vindt u ook diverse gezellige zanderige beachfronts en een waar gevoel van kusttoerisme. Rond Lübeck en de vele openbare plein vindt u een scala aan historische bezienswaardigheden en opmerkelijke bezienswaardigheden te vinden. Van bijzonder belang is het 13e eeuwse stadhuis (Rathaus), de prachtige 12e-eeuwse Dom (kathedraal van Lübeck), de prachtige paleisachtige architectuur van Rantzau Castle (Schloss Rantzau), en de Heiligen Geist Hospital, het oudste ziekenhuis van Duitsland, daterend uit 1227.