COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tallinn - Helsinki is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Estland naar Finland.

Tallinn - Helsinki Veerbootmaatschappij

  • 6 Sailings Daily 2 hr
  • Get price
  • 17 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 17 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price

Tallinn Helsinki Veerboot klantenrecensies

 • "Rimpelloze overtocht van Tallinn naar Helsinki"

  Overtocht die vooral makkelijk en zonder zorgen verliep. Online boeken was eenvoudig en ging snel, net als het zelf inchecken bij een van de automaten. Ferry zag er zeer verzorgd uit met veel voorzieningen en voldoende zitplaatsen op het dek. Vertrek was keurig op tijd, net als de aankomst in Helsinki. Goed geregeld, dus.

  'Silja Europa' travelled on Silja Europa

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis"

  De reis op de boot is erg prettig. Kijk wel goed in de mail waar je moet inchecken dat was voor ons onduidelijk.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Vlot "

  Machtig om te zien hoe efficiënt en gemoedelijk het er aan toe gaat.  

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Meer dan een ferry !"

  Prachtige schepen - winkels - eten - drinken - zitplaatsen - de overtocht is zo voorbij 😁

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Tallinn naar Helsinki Veerboot

De Tallinn Helsinki veerdienst verbindt Estland met Finland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 6 keer per dag, Viking Line 17 keer per week & de veerdienst van Eckerö Line vaart tot maximaal 17 keer per week.

Er is een totaal van 11 overtochten per dag op de Tallinn Helsinki route tussen Estland en Finland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tallinn Gids

De Estse hoofdstad Tallinn ligt aan de noordkust van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad ligt ten zuiden van Helsinki in Finland, ten oosten van Stockholm in Zweden en ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. Het historische centrum van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In 2011 was Tallinn, samen met het Finse Turku, de Culturele Hoofdstad van Europa. Tallinn is het financiële en zakelijke centrum van Estland. Hierbij profiteert de stad van een liberaal economisch beleid en een sterk gediversifieerde economie. De grootste troeven van Tallinn zijn echter de IT, het toerisme en de logistiek.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Finland en Zweden. De haven ontvangt jaarlijks 6 miljoen passagiers en beschikt over moderne voorzieningen zoals winkels, een koffiebar en vertreklounges. In de zomermaanden vormt de haven tevens het vertrekpunt voor cruiseschepen en snelle veerboten. Er zijn dagelijkse veerdiensten naar Stockholm en Helsinki. De veerdienst naar Sint-Petersburg in Rusland vertrekt twee keer per week.


Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad van Finland en ligt in het zuiden van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad is relatief klein en kan daardoor gemakkelijk te voet worden verkend. Helsinki is de ideale plek om cultuur te snuiven of te winkelen. Ook kunt u door de parken en bossen wandelen of juist lekker uitwaaien op het strand. Een populaire bezienswaardigheid is het Nationaal Museum van Finland met een indrukwekkende collectie die is terug te voeren tot de prehistorie. Het museum is gevestigd in een neoclassicistisch kasteel dat op zichzelf al een bezoek waard is. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het Helsinki City Museum dat de 500 jaar oude geschiedenis van Helsinki vertelt. Daarnaast bevinden zich op het terrein van de Universiteit van Helsinki een aantal musea waaronder het Universiteitsmuseum en het Natuurhistorisch museum.

Vanuit de haven van Helsinki vertrekken dagelijks veerboten naar Estland, Zweden, Rusland, Polen en Duitsland. Alle veerbootmaatschappijen bieden de mogelijkheid om uw auto mee te nemen aan boord.