Boek uw overtocht naar Riga

De veerhaven van Riga in Letland verbindt u met Stockholm in Zweden met een keuze uit 3 ferry overtochten per week. De duur van de Riga naar Stockholm overtocht uit 18 uur en het kruispunt wordt bediend door Tallink Silja.

Riga Havenkaart

Klik voor Kaart

Riga Veerboot Alternatieven

Riga Veerdiensten

 • Tallink Silja
  • 3 Afvaarten / Week 18 uur
  • Prijsaanvraag

Riga Gids

Iets meer dan een decennium na Letland onafhankelijkheid werd van de Sovjet- Unie, Riga is tegenwoordig een stad met veel te bieden. De stad behoort sinds 2004 tot de NAVO en de Europese Unie. Dit kwam drie jaar nadat de stad haar 800-jarig bestaan vierde. Sindsdien is Riga verschillend van de kosmopolitische hoofdstad die ooit werd vereerd in heel Europa als het 'Parijs van het Noorden'. De stad is nu stevig op de toeristische kaart met een toenemend aantal van zowel budget carriers als full-fare luchtvaartmaatschappijen die de Letse hoofdstad verbinden met andere Europese steden. Riga is al de facto Baltische hoofdstad van ondernemingen. In toenemende mate, de stad is voor toeristen samen met Tallinn en Vilnius, de meest dankbare stad, met toeristische attracties opgeknapt en een steeds groeiende proliferatie van hotels op alle niveaus.

Hoe kom je in Riga Veerboot Haven

 • Riga Haven Adres

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Riga Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Riga vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Riga Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!