COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways is Griekse veerbootmaatschappij die binnenlandse veerdiensten biedt van en naar een groot aantal havens in de Cycladen, Kreta, de Saronikos en de Sporaden.

Hellenic Seaways is de grootste Griekse veerbootmaatschappij en is actief geweest in de Griekse zeeën voor meer dan 15 jaar. Hun enorme vloot van conventionele en snelle ferries wordt gebruikt on overtochten te verzorgen in meer dan 30 havens.

Hellenic Seaways heeft in de afgelopen jaren vele awards gewonnen, waaronder de beste passagierslijn en de beste schip. Hun veerdiensten bieden nog steeds hoge kwaliteit en snelheid, en bieden de klant een comfortabel en onvergetelijke reis.

Bekijk Hellenic Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Hellenic Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Hellenic Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Hellenic Seaways routes

Hellenic Seaways klantenrecensies.

 • " Μία μέρα στις Σπέτσες"

  Αξέχαστη εκδρομή στις Σπέτσες !

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend geregeld"

  Gewoon een prima overtocht. Er zijn wat warme broodjes en drankjes aan boord te koop, de stoelen zitten lekker en het personeel is aardig.

  Lees meer Lees minder
 • "Weekje Poros"

  Om op Poros-eiland te komen heb je een ferry nodig, immers er is geen vliegveld. Met Hellenic Seaways flyingcat gaat de overtocht perfect en is een zeer efficiënt vervoersmiddel.

  Lees meer Lees minder
 • "Santorini naar Mykonos"

  Erg fijne reis gehad. Fijne zit plek, Lekker eten voor een prima prijs. Zou er zeker nog eens gebruik van maken.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes