Hellenic Seaways

Hellenic Seaways is Griekse veerbootmaatschappij die binnenlandse veerdiensten biedt van en naar een groot aantal havens in de Cycladen, Kreta, de Saronikos en de Sporaden.

Hellenic Seaways is de grootste Griekse veerbootmaatschappij en is actief geweest in de Griekse zeeën voor meer dan 15 jaar. Hun enorme vloot van conventionele en snelle ferries wordt gebruikt on overtochten te verzorgen in meer dan 30 havens.

Hellenic Seaways heeft in de afgelopen jaren vele awards gewonnen, waaronder de beste passagierslijn en de beste schip. Hun veerdiensten bieden nog steeds hoge kwaliteit en snelheid, en bieden de klant een comfortabel en onvergetelijke reis.

Bekijk Hellenic Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Hellenic Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Hellenic Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Hellenic Seaways routes

Hellenic Seaways klantenrecensies.

 • "snelle boot"

  Een fijne, snelle boot, met een tussenstop op Mykonos.

  'Elisabeth' reiste met Hellenic Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima."

  Retour Santorini-Ios was prima geregeld door Direct Ferries. Boardingcards thuis uitgeprint dus we konden zo opstappen. Boot was op de heenweg optijd en op de terugweg n half uur vertraging.

  'Sjef' reiste met Hellenic Seaways aan boord de Highspeed

  Lees meer Lees minder
 • "Reis Santorini"

  Op 26-04-2016 met de Cosmote Highspeed 6 de overtocht gemaakt naar Santorini, door het slechte weer een hele ruwe overtocht het was +/- windkracht 7 met golven van een meter of 5 desondanks een redelijk stabiele overtocht geworden Wel héél jammer dat je bij aanvang en aankomst niet naar het dek kon om foto's te maken ,door het zoute water was er niet meer door de ramen heen te kijken laat staan een foto te maken

  'Charles' reiste met Hellenic Seaways aan boord de Highspeed

  Lees meer Lees minder
 • "Prima boottocht"

  Heen met de gewone ferry van Skopelos naar Alonissos, de Skiathos Express. Heel netjes en schoon. Bagage kon beden op het autodek blijven zodat je niet met zware koffers naar boven hoeft te klauteren. De boot kwam een kwartiertje te laat, maar dat was geen probleem. Het was een hele mooie tocht over een rustige zee. De terugreis heb ik, wegens omstandigheden, ter plaatse omgeboekt naar een rechtstreekse Flying Cat 5 van Alonissos naar Skiathos. Dat was een spannende ervaring. Aan boord was ook alles keurig netjes, op tijd en super georganiseerd. Vaste zitplaatsen. net als in een vliegtuig. Alleen was een deel van de tocht (vanaf Skopelos naar Glossa) echt heel erg wild. Men kon eigenlijk niet rondlopen, want daar voor wiebelde het te veel. Er werden door stewards meteen zakjes uitgedeeld. Heel attent. Het was wederom schoon en netjes. En al met al een hele goede, snelle reis.

  'Natascha' reiste met Hellenic Seaways aan boord de Express Skiathos

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes