Hellenic Seaways

Hellenic Seaways is Griekse veerbootmaatschappij die binnenlandse veerdiensten biedt van en naar een groot aantal havens in de Cycladen, Kreta, de Saronikos en de Sporaden.

Hellenic Seaways is de grootste Griekse veerbootmaatschappij en is actief geweest in de Griekse zeeën voor meer dan 15 jaar. Hun enorme vloot van conventionele en snelle ferries wordt gebruikt on overtochten te verzorgen in meer dan 30 havens.

Hellenic Seaways heeft in de afgelopen jaren vele awards gewonnen, waaronder de beste passagierslijn en de beste schip. Hun veerdiensten bieden nog steeds hoge kwaliteit en snelheid, en bieden de klant een comfortabel en onvergetelijke reis.

Bekijk Hellenic Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Hellenic Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Hellenic Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Hellenic Seaways routes

Hellenic Seaways klantenrecensies.

 • "trip naar Agistri"

  Wat mij vooral opviel is de stiptheid van vertrek en aankomst . Bij aankomst met de metro in Pireas zou er wel een aanduiding mogen staan waar de afvaarten zijn van Hellinic seaways , vanaf de metro is het anders moeilijk te vinden . Ik heb het enkele malen moeten vragen waar de afvaarten juist waren . Verder heb ik niets negatief ervaren .

  'Willy' reiste met Hellenic Seaways aan boord de Flying Dolphins

  Lees meer Lees minder
 • "punctuality"

  - both times the boat arrived too late. + clean boat, fast

  'Abdolah' reiste met Hellenic Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht"

  goede vlotte verbinding voor correcte prijs;

  'Alfons' reiste met Hellenic Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "snelle boot"

  Een fijne, snelle boot, met een tussenstop op Mykonos.

  'Elisabeth' reiste met Hellenic Seaways

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes