COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways is Griekse veerbootmaatschappij die binnenlandse veerdiensten biedt van en naar een groot aantal havens in de Cycladen, Kreta, de Saronikos en de Sporaden.

Hellenic Seaways is de grootste Griekse veerbootmaatschappij en is actief geweest in de Griekse zeeën voor meer dan 15 jaar. Hun enorme vloot van conventionele en snelle ferries wordt gebruikt on overtochten te verzorgen in meer dan 30 havens.

Hellenic Seaways heeft in de afgelopen jaren vele awards gewonnen, waaronder de beste passagierslijn en de beste schip. Hun veerdiensten bieden nog steeds hoge kwaliteit en snelheid, en bieden de klant een comfortabel en onvergetelijke reis.

Bekijk Hellenic Seaways dienstregelingen, prijzen en boek Hellenic Seaways ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Hellenic Seaways ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Hellenic Seaways routes

Hellenic Seaways klantenrecensies.

 • " Μία μέρα στις Σπέτσες"

  Αξέχαστη εκδρομή στις Σπέτσες !

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend geregeld"

  Gewoon een prima overtocht. Er zijn wat warme broodjes en drankjes aan boord te koop, de stoelen zitten lekker en het personeel is aardig.

  Lees meer Lees minder
 • "Weekje Poros"

  Om op Poros-eiland te komen heb je een ferry nodig, immers er is geen vliegveld. Met Hellenic Seaways flyingcat gaat de overtocht perfect en is een zeer efficiënt vervoersmiddel.

  Lees meer Lees minder
 • "trip naar Agistri"

  Wat mij vooral opviel is de stiptheid van vertrek en aankomst . Bij aankomst met de metro in Pireas zou er wel een aanduiding mogen staan waar de afvaarten zijn van Hellinic seaways , vanaf de metro is het anders moeilijk te vinden . Ik heb het enkele malen moeten vragen waar de afvaarten juist waren . Verder heb ik niets negatief ervaren .

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes