Poros
Spetses
Veerboten naar Saronische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Poros naar Spetses Veerboot

De Poros Spetses veerdienst verbindt Saronische Eilanden met Saronische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Alpha Lines vertrekt tot 5 keer per week en duurt 1 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 40 overtochten per week op de Poros Spetses route tussen Saronische Eilanden en Saronische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Poros naar Spetses?

De reistijd per veerboot van Poros naar Spetses is ongeveer 1h 12m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Poros naar Spetses?

De prijs van de ferry overtocht van Poros naar Spetses kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Poros naar Spetses is 86 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Poros naar Spetses?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Poros naar Spetses. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Poros naar Spetses?

Boek overtochten van Poros naar Spetses via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Poros naar Spetses?

Ja, je kunt als voetpassagier van Poros naar Spetses reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Poros naar Spetses?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Poros naar Spetses?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Poros en Spetses?

De afstand van Poros naar Spetses is ongeveer 21 zeemijlen.

Poros Gids

Poros is een klein stadje gelegen op het Griekse eiland Kefalonia (of Kefalonia), een van de Ionische eilandengroep. De stad wordt voornamelijk verdeeld in drie delen. Poros haven heeft een paar bars en taverna's en zorgt voor connectiviteit met Kyllini op de Peloponnesos gebied van het vasteland van Griekenland. Ook tijdens de zomer, veerboten vertrekken vanuit de haven naar Zakynthos. In de buurt van de haven ligt de shingle stadsstrand met een dorpsplein, omringd door taverna's en veel van de dagelijkse winkels en diensten in de meeste steden. Tenslotte Aragia is het derde gebied, dat gescheiden wordt van het centrum van Poros door de rivier Vohinas. Poros is een goede plek om te wandelen en de stranden zijn over het algemeen rustig. Omdat het niet bekend is als een geraffineerde badplaats, het tempo is traag met een traditionele Griekse 'gevoel', een voordeel voor de bezoekers die geen topprijzen hoeven te betalen. Wandelaars kunnen naar het oudste klooster op Kefalonia. Loop ongeveer 3 km langs het strand in noord-westelijke richting, volg dan het pad naar het gebergte van Atros. Het pad eindigt bij het klooster van de Maagd Maria, op de top van een 500 meter hoge heuvel. Uitzichten vanaf de top zijn absoluut schitterend.


Spetses Gids

Het Griekse eiland Spetses maakt deel uit van de Saronische groep van eilanden en staat bekend om zijn lange samenwerking met de marine, en is beroemd om de rol die het eiland speelde in de 1821 Onafhankelijkheidsoorlog. Het was op het eiland, dat de revolutie vlag werd gehesen in april 1821. Het eiland is erin geslaagd om een zekere mate van haar Griekse charme en sfeer zichtbaar te behouden. Er zijn een aantal prachtige voorbeelden van herenhuizen die goed bewaard zijn gebleven, en getuigen zijn van het verleden van het eiland.
De haven van het eiland ligt in Dapia, en is de toeristische en commerciële centrum van het eiland. Mooie paard en wagen tochten rond het eiland kunnen vanuit de haven worden gemaakt, waarbij bezoekers de mogelijkheid krijgen om herenhuizen en mooie smalle straatjes te zien. September is misschien wel de beste tijd om het eiland te bezoeken wanneer "Armata" plaatsvindt, een re-enactment van een zeeslag die elk jaar plaats heeft gevonden sinds 1931. Een populaire attractie op het eiland is de kathedraal en is de laatste rustplaats van Paul Bonaparte, neef van Napoleon Bonaparte, die naar Griekenland gekomen is om naast de Grieken te vechten.


Poros naar Spetses Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 09:40 10:50 1 uur 10 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Hellenic Seaways 09:45 10:55 1 uur 10 minuten Ma
Hellenic Seaways 11:10 12:20 1 uur 10 minuten Ma, za
Hellenic Seaways 11:10 12:40 1 uur 30 minuten di, wo, do, vr, zo
Alpha Lines 12:20 13:35 1 uur 15 minuten Ma
Hellenic Seaways 13:10 14:20 1 uur 10 minuten Ma
Hellenic Seaways 14:15 15:30 1 uur 15 minuten di, wo, do, vr
Alpha Lines 15:55 17:10 1 uur 15 minuten di, wo, vr, zo
Hellenic Seaways 18:35 19:45 1 uur 10 minuten do, vr
Hellenic Seaways 18:55 20:20 1 uur 25 minuten di, wo
Hellenic Seaways 19:15 20:30 1 uur 15 minuten zo
Hellenic Seaways 20:55 22:40 1 uur 45 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.