Agios Kirikos
Kalymnos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Agios Kirikos naar Kalymnos Veerboot

De Agios Kirikos Kalymnos veerdienst verbindt Ikaria met Dodekanesos en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Dodekanisos Seaways veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 40 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 1 keer per week en duurt 4 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Agios Kirikos Kalymnos route tussen Ikaria en Dodekanesos. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ikaria naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Agios Kirikos naar Kalymnos?

De reistijd per veerboot van Agios Kirikos naar Kalymnos is ongeveer 3h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Agios Kirikos naar Kalymnos?

De prijs van de ferry overtocht van Agios Kirikos naar Kalymnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Agios Kirikos naar Kalymnos is 49 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Agios Kirikos naar Kalymnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Agios Kirikos naar Kalymnos. Dit zijn
  • Dodekanisos Seaways
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Kirikos naar Kalymnos?

Boek overtochten van Agios Kirikos naar Kalymnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Agios Kirikos naar Kalymnos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Agios Kirikos naar Kalymnos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Agios Kirikos naar Kalymnos?

Ja, je kunt met een voertuig van Agios Kirikos naar Kalymnos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Agios Kirikos naar Kalymnos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Agios Kirikos en Kalymnos?

De afstand van Agios Kirikos naar Kalymnos is ongeveer 54 zeemijlen.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirykos is een stad en een voormalige gemeente op het eiland Ikaria aan de Noord-Egeïsche Zee in Griekenland. Het eiland ontleend zijn naam aan Icarus, de zoon van Daedalus in de Griekse mythologie, die ergens in de zee viel en verdronk. Het Archeologisch Museum die gelegen is in het dorp Kambos staat op een heuvel waar ooit de oude vesting van Oinoe was, naast de Agia Irini lag en de oudste kerk van Ikaria was. Het museum bevat meer dan 250 artefacten, waaronder neolithische werktuigen, aardewerk, klei beeldjes, columns, munten en gegraveerde grafstenen.
Ikaria is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. U kunt ook naar de nabijgelegen Cycladische Eilanden Syros, Tinos, Mykonos en Andros reizen. Er zijn ook bootverbindingen van Ikaria naar Rhodos. De bootreis naar Ikaria duurt tussen de 7 uur en 9 uur 30 minuten, en tussen 5 uur 30 minuten en 6 uur 30 minuten met de snelboot, beide afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Kalymnos Gids

Het Griekse eiland Kalymnos ligt tussen Kos en Leros in de zuidoostelijke Egeïsche Zee en behoort tot de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 110 vierkante. Km en is de vierde grootste eiland van de Dodekanesos. De naam van het eiland gebruikt om Kalynda maar werd veranderd in Kalymna en dan weer naar Kalymnos. Het eiland is ook bekend als het eiland van de Spons Divers vanwege de spons visserij. De hoofdstad van Kalymnos is Pothia waar de meeste van haar inwoners leven. Chora, de tweede grootste stad van het eiland, wordt gebruikt om de hoofdstad van het eiland zijn.

Een steile, indrukwekkende rotsachtige landschap, ooit gezien als een vloek door de bewoners, heeft bewezen een ware zegen voor het beklimmen van de liefhebbers zijn. Het hele eiland is een unieke natuurlijke klimmen veld met meer dan 1.300 klimmen tracks van verschillende moeilijkheidsgraden biedt een enorm scala aan klimmen op platen, grote muren, overhangen en tufas om elk niveau en stijl aan te passen.

Er is een frequente veerdienst naar Piraeus, Rhodos en naar de andere Dodekanesos eilanden. Er zijn ook ferry routes naar de Cycladen, Samos en, tijdens het zomerseizoen, naar Chios, Mytilini en Thessaloniki.


Agios Kirikos naar Kalymnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Dodekanisos Seaways 09:30 12:10 2 uur 40 minuten Ma, za
Hellenic Seaways 20:20 00:50 4 uur 30 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.