Agistri Myli naar Egina Veerboot

De Agistri Myli Egina veerdienst verbindt Griekenland met Saronische Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Aegean Flying Dolphins. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 minuten.

Agistri Myli Egina vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Agistri Myli - Egina Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Agistri Myli Egina tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Egina Gids

Het Griekse eiland Aegina maakt deel uit van de Saronische groep eilanden in de Argo-Saronische golf. De nabijheid van Athene, dat is ongeveer 17 mijl afstand, maakt het een populaire eiland met bezoekers. Volgens de mythe, het eiland nam zijn naam van een nimf, dochter van de riviergod Asopos, wie Zeus werd verliefd op en nam met hem naar het eiland. van 1827 tot 1829 Aegina stad was de tijdelijke hoofdstad van de nieuw opgerichte Griekse staat. Het was in die periode dat gouverneur Ioannis Kapodistrias indrukwekkende neoklassieke herenhuizen bouwde om zijn hoofdkantoor hier te huisvesten, die vandaag een belangrijke toeristische attractive is.

Aan de rand van Aegina stad kunt u charmante kleine dorpjes met een onderscheidend traditionele karakter, zoals Kypseli, Agii en Vagia evenals georganiseerde toeristische resorts zoals Agia Marina, Perdika, en Souvala vinden.

Piraeus is de dichtstbijzijnde haven met diensten naar Aegina met een vaartijd van ongeveer 40 minuten met de Flying Dolphin en 75 minuten met de reguliere veerboot. Aegina is ook omringd door vele kleinere eilanden zoals Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi en Anonyma dat kan worden bereikt met de boot vanuit de haven van Aegina.