Diafani
Kasos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Diafani naar Kasos Veerboot

De Diafani Kasos veerdienst verbindt Dodekanesos met Dodekanesos en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Anek Lines varen tot maximaal 1 keer per week, SeaJets 1 keer per week & de veerdienst van Blue Star Ferries vaart tot maximaal 2 keer per week.

Er is een totaal van 4 overtochten per week op de Diafani Kasos route tussen Dodekanesos en Dodekanesos en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Kasos?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Kasos is ongeveer 2h 31m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Diafani naar Kasos?

De prijs van de ferry overtocht van Diafani naar Kasos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Diafani naar Kasos is 26 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Kasos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Kasos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Kasos?

Boek overtochten van Diafani naar Kasos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Diafani naar Kasos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Diafani naar Kasos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Diafani naar Kasos?

Ja, je kunt met een voertuig van Diafani naar Kasos reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Diafani en Kasos?

De afstand van Diafani naar Kasos is ongeveer 25 zeemijlen.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Kasos Gids

Het Griekse eiland Kásos is het meest zuidelijke eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een eeuwenoude geschiedenis en vele gemeenschappelijke kenmerken met het nabijgelegen eiland Kreta. Feniciërs worden beschouwd als de eerste bewoners zijn, terwijl Homer omvat Kásos in de lijst van eilanden die in de Trojaanse oorlog deelnamen. Ondanks zijn kleine formaat, het eiland had een grote marine en commerciële aanwezigheid, met behulp van haar vloot te nemen aan de revolutie van 1821, die het zijn volledige vernietiging in 1824 kostte door de Turken Zijn latere geschiedenis is identiek met de rest van de Dodekanesos, tot de eenwording met het Griekse vasteland in 1948. Veel van Kásos ', evenals Karpathos' inwoners emigreerden naar Amerika en Egypte, waar ze werkte aan de bouw van het Suezkanaal in het midden van de 19e eeuw.

Kasos kan worden bereikt per veerboot vanuit Piraeus, Kreta (Siteia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki en Karpathos.


Diafani naar Kasos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 2/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 11:55 15:30 3 uur 35 minuten Ma, vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.