Diafani
Karpathos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Diafani naar Karpathos Veerboot

De Diafani Karpathos veerdienst verbindt Dodekanesos met Dodekanesos en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Anek Lines varen tot maximaal 1 keer per week, SeaJets 1 keer per week & de veerdienst van Blue Star Ferries vaart tot maximaal 2 keer per week.

Er is een totaal van 4 overtochten per week op de Diafani Karpathos route tussen Dodekanesos en Dodekanesos en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Diafani naar Karpathos?

De reistijd per veerboot van Diafani naar Karpathos is ongeveer 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Diafani naar Karpathos?

De prijs van de ferry overtocht van Diafani naar Karpathos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Diafani naar Karpathos is 15 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Diafani naar Karpathos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Diafani naar Karpathos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Diafani naar Karpathos?

Boek overtochten van Diafani naar Karpathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Diafani naar Karpathos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Diafani naar Karpathos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Diafani naar Karpathos?

Ja, je kunt met een voertuig van Diafani naar Karpathos reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Diafani en Karpathos?

De afstand van Diafani naar Karpathos is ongeveer 13 zeemijlen.

Diafani Gids

Diafani is een kustplaats en haven gelegen op het Griekse eiland Karpathos, en de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden in het zuidoosten van Egeïsche Zee. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Rhodos aan de Karpaten Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Het eiland heeft 11 dorpen, waarvan één Diafani is, gelegen in het noorden van het eiland. Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stile stranden liggen tussen de steile rotsen van het eiland.
De charme van de geschiedenis van het eiland is bewaard gebleven, te wijten aan de vrij afgelegen locatie. Het eiland is erin geslaagd om veel van zijn traditionele vormen van kleding, gewoonten en dialect te behouden.
Karpathos is per boot bereikbaar vanaf de naburige eilanden en het vasteland. Veerdiensten zijn beschikbaar van en naar Piraeus, via Kreta en Rhodos.


Karpathos Gids

Het Griekse eiland Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en een van de meest spectaculaire van Griekenland. Het is gelegen aan de zuidkant van de Egeïsche Zee, tussen de eilanden Rhodos en Kreta. Door zijn afgelegen ligging en de afstand van andere Griekse eilanden, Karpathos begon pas te ontwikkelen in de afgelopen decennia. In feite heeft de zuidelijke kant van het eiland voornamelijk ontwikkeld voor het toerisme, terwijl de centrale en de noordelijke delen van het eiland ongerepte en authentieke zijn gebleven, met pittoreske dorpjes weg van het massatoerisme. Karpathos is vooral bekend om zijn exotische stranden met het gouden zand en het kristalheldere water. Vakanties in Karpathos zijn ideaal voor gezinnen en wandelaars, zoals de wandelpaden die het eiland over te steken leidt bezoekers naar geweldige plekken.

Veerboten vanuit Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kásos.


Diafani naar Karpathos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 12:55 14:05 1 uur 10 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.