Vaar over de Middellandse Zee met Moby, Tirrenia & Toremar

Datum: zondag 16 oktober 2022 00:00 Bron : Moby, Tirrenia & Toremar

Moby Lines, Tirrenia en Toremar bieden tal van veerbootroutes in de Middellandse Zee, naar Sardinië, Sicilië, Corsica en Elba – en het is nu mogelijk om een overtocht in 2023 te boeken. Je kunt dus vandaag al plannen maken voor het volgend jaar.

Door vooraf je overtocht naar Sardinië te boeken, kun je profiteren van deze geweldige kortingen:

• Tot 30 september 2023 kun je tot 100% korting krijgen op het tarief voor één volwassene als je de route Livorno - Olbia vaart met een camper, caravan, minibus, auto+trailer of busje.

• Je kunt tussen 7 januari en 30 september 2023 ook tot 100% korting krijgen op het tarief voor één volwassene als je de route Livorno - Olbia vaart, met een standaard auto aan boord.

Boek voor 19 december 2022 (23u59) om te besparen!

Maak kennis met Moby's gloednieuwe schip op de route Livorno - Olbia: De Moby Fantasy is een van de grootste veerboten ter wereld. Het zal tot 2.500 passagiers en 1.300 voertuigen kunnen vervoeren, met een snelheid van 23,5 knopen met pieken van 25 knopen. Het schip is voorzien van apparatuur om de uitstoot te verminderen en heeft de mogelijkheid om over te stappen op Liquefied Natural Gas (LNG), een groenere stroomvoorziening dan de traditionele. Aan boord vinden passagiers verschillende diensten zoals 550 hutten (standaard en deluxe), een zitlounge, een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant, een sportbar, een open dekbar…

Profiteer van comfortabele diensten aan boord om te ontspannen: tickets zijn vanaf slechts 50€ per enkele reis, voor 1 passagier + auto!

Boek Nu

Let op Onder voorbehoud van voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid uit een beperkte en variabele toewijzing van ruimte. Korting geldt alleen op de dekverblijf van 1 volwassene per boeking. Extra passagiers, voertuigen, stoelen en hutten, extra's (huisdieren, maaltijden, instappen met prioriteit, wifi...) en administratiekosten tegen de gebruikelijke tarieven. Belastingen, toeslagen en andere kosten zijn nog verschuldigd. Aanbieding alleen geldig op Livorno - Olbia (en vice versa). Boekingen kunnen worden gewijzigd (er kunnen kosten van toepassing zijn), maar kunnen niet worden gerestitueerd in geval van annulering. Als het havenpersoneel discrepanties constateert tussen de reservering en de personen/het voertuig die bij het instappen aanwezig zijn, wordt het ticket met korting geannuleerd en moet je een nieuw ticket tegen het volle tarief kopen. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken. Alleen voor nieuwe online boekingen • Prijs vanaf, berekend per enkele reis, voor 1 volwassene + een standaard auto.

Meer ferry aanbiedingen van https://nl.directferries.be

Engeland: tot 20% KORTING met DFDS

Geplaatst: donderdag 1 december 2022 09:51 Veerbootmaatschappij: DFDS

Plan vooruit en profiteer van de beste tarieven voor de perfecte vakantie! Je kunt besparen op jouw volgende overtocht naar Engeland met deze geweldige aanbieding van DFDS.

Cyber Week: tot 45% korting met GNV

Geplaatst: zondag 27 november 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: GNV

Plan nu voordelig een zonnige trip naar de Middellandse Zee met deze geweldige Cyber Week deals!

P&O Ferries: korte vakanties naar Frankrijk vanaf €129 retour

Geplaatst: zondag 27 november 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: P&O Ferries

Plan nu een korte vakantie in Engeland en profiteer van gereduceerde prijzen op je overtocht over het Kanaal!

Kroatië: tot 20% korting op SNAV-overtochten in 2023

Geplaatst: zondag 13 november 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: SNAV

Het is nu mogelijk om SNAV-overtochten voor in 2023 te boeken: begin met het plannen van je volgende reis naar Kroatië en profiteer van deze vroegboekkorting.

Tot 20% korting op jouw overtocht over de Oostzee

Geplaatst: woensdag 2 november 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: Viking Line

Vaar over de Oostzee met Viking Line en bespaar door te boeken via Direct Ferries.

Tot 10% korting bij Balearia

Geplaatst: zondag 23 oktober 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: Balearia

Boek nu je overtocht naar de Balearen en profiteer van een aantrekkelijke korting!

Vaar over de Middellandse Zee met Moby, Tirrenia & Toremar

Geplaatst: zondag 16 oktober 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: Moby, Tirrenia & Toremar

Moby Lines, Tirrenia en Toremar bieden tal van veerbootroutes in de Middellandse Zee, naar Sardinië, Sicilië, Corsica en Elba – en het is nu mogelijk om een overtocht in 2023 te boeken. Je kunt dus vandaag al plannen maken voor het volgend jaar.

Elba: Blu Navy is nu boeken voor overtochten in 2023

Geplaatst: zondag 2 oktober 2022 00:00 Veerbootmaatschappij: Blu Navy

Vaar naar het eiland Elba met Blu Navy! De Italiaanse veerbootmaatschappij heeft haar dienstregeling voor 2023