Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Palermo Veerboot Haven

  • Palermo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Palermo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Palermo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Palermo Veerdiensten

Palermo Gids

Palermo Gids

Palermo is de belangrijkste stad en de administratieve zetel van de autonome regio Sicilië, Italië, en de hoofdstad van de provincie Palermo. De stad werd in de 8ste eeuw voor Christus gesticht door Fenicische handelaars rond een natuurlijke haven aan de noord - westelijke kust van Sicilië. De Fenicische naam voor de stad is Ziz geweest, maar de Grieken noemden het Panormus, wat alle - poort betekent, door zijn fijne natuurlijke haven. Er dient echter te worden opgemerkt dat de stad nooit een Griekse was is geweest. Palermo wordt algemeen beschouwd als de meest veroverde stad ter wereld. De lange geschiedenis van de stad zorgt ervoor dat er veel te zien is, hoewel de stad als geheel, evenals enkele van de bezienswaardigheden dienen te worden gerepareerd. Palermo is tegenwoordig een snelle, onbezonnen en opwindende stad. De mix van Arabische en viking invloeden is een van de vreemdste en onverwachte verrassingen die de stad te bieden heeft. Gebouwen die uit de 11e en 12e eeuw dateren en de bloeitijd van de middeleeuwse Sicilië bieden deze bijzondere kwaliteit.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.