Brindisi
Corfu
Veerboten naar Ionische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Brindisi naar Corfu Veerboot

De Brindisi Corfu veerdienst verbindt Italië met Ionische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grimaldi Lines veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van A-Ships Management S.A vertrekt tot 2 keer per week en duurt 7 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 5 overtochten per week op de Brindisi Corfu route tussen Italië en Ionische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Brindisi - Corfu

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Ionische Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Brindisi naar Corfu?

De reistijd per veerboot van Brindisi naar Corfu is ongeveer 6h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Brindisi naar Corfu?

De prijs van de ferry overtocht van Brindisi naar Corfu kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Brindisi naar Corfu is 376 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Brindisi naar Corfu?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Brindisi naar Corfu. Dit zijn
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brindisi naar Corfu?

Boek overtochten van Brindisi naar Corfu via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Brindisi en Corfu?

De afstand van Brindisi naar Corfu is ongeveer 130 zeemijlen.

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.


Corfu Gids

Het Griekse eiland Corfu ligt vlak bij de westkust van Griekenland. Het eiland heeft een mild mediterraan klimaat, en samen met een uitstekende stranden het maakt het een populaire bestemming voor vakantiegangers. Corfu is erg groen in vergelijking met andere Griekse eilanden met warme en droge zomers, met de winter regens die helpen om de weelderige vegetatie die wordt gedomineerd door meer dan 2 miljoen olijfbomen te creëren. Corfu, in tegenstelling tot de rest van Griekenland, nooit viel onder het Ottomaanse onderdrukking. Als gevolg van de opeenvolgende overheersingen van de Venetianen, de Fransen en de Britten door de eeuwen heen, heeft het eiland in de eerste plaats een deel van de westerse eerder de Levantijnse wereld te worden. Hun culturen liet een sterke invloed op de stad.

In de prachtig bewaard gebleven oude binnenstad van Corfu, een UNESCO World Heritage Site, Renaissance, Barok en Klassiek "repertoire" kwam met succes worden toegepast op lokale artistieke tradities. Paleizen, forten, sobere openbare gebouwen van de Venetiaanse overheersing unieke mix met lijnen van het drogen van wasgoed in kleine steegjes en kleine afgelegen pleinen. Slenteren door een complex van smalle geplaveide straatjes met trappen en gewelfde passages, de zogenaamde "kantoúnia", zal je het gevoel alsof je hebt gereisd naar Genua of Napels.

Veerdiensten naar het eiland vertrekken naar bestemmingen op het Griekse vasteland en op andere, in de buurt, de Griekse eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.