Olbia
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Olbia - Civitavecchia

Olbia naar Civitavecchia Veerboot

De Olbia Civitavecchia veerdienst verbindt Sardinië met Rome en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tirrenia varen tot maximaal 14 keer per week, Grandi Navi Veloci 6 keer per week & de veerdienst van Grimaldi Lines vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 27 overtochten per week op de Olbia Civitavecchia route tussen Sardinië en Rome en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Olbia naar Civitavecchia?

  De reistijd per veerboot van Olbia naar Civitavecchia is ongeveer 6h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Olbia naar Civitavecchia?

  De prijs van de ferry overtocht van Olbia naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Olbia naar Civitavecchia is 225 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Olbia naar Civitavecchia?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Olbia naar Civitavecchia. Dit zijn
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Olbia naar Civitavecchia?

  Boek overtochten van Olbia naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Olbia naar Civitavecchia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Olbia naar Civitavecchia reizen met
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Olbia naar Civitavecchia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Olbia naar Civitavecchia reizen met
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Olbia naar Civitavecchia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Grimaldi Lines
 • Wat is de afstand tussen Olbia en Civitavecchia?

  De afstand van Olbia naar Civitavecchia is ongeveer 152 zeemijlen.

Olbia Civitavecchia Veerboot klantenrecensies

 • "Very happy with the cabin"

  Ship left a little late and also arrived with some delay. We were scheduled to arrive around 7 AM but left the ferry only around 8.30 if not later. But the stay aboard was very pleasant and comfortable, with a really comfortable cabin, as good as a (small) hotel room.

  'Nuraghes' travelled on Nuraghes

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis, snel geregeld "

  Goed geregeld allemaal, prima boot. Met slaapzaal dus eigen luchtbed meenemen

  'Bithia' travelled on Bithia

  Lees meer Lees minder

Olbia Gids

De Italiaanse stad Olbia ligt in de regio Gallura in het noordoosten van Sardinië. Olbia is een charmante en historische stad die zeker een bezoek waard is. In het historische stadscentrum kunt u wandelen of heerlijk eten en drinken in de bars en restaurants terwijl de wereld aan u voorbijtrekt. De Basilica Minore di San Simplicio stamt uit de elfde eeuw met een façade uit de twaalfde eeuw. De kerk beschikt over twee schitterende fresco's. Op een hiervan staat San Simplicio afgebeeld, de beschermheilige van Olbia. Daarnaast wordt ieder jaar in mei het Festa di San Simplicio gevierd. Dit is het grootste festival van Olbia.

Het prijsniveau in Olbia ligt vrij laag en het is een geweldige plaats om een aantal dagen te verblijven. In de nabije omgeving bevinden zich een aantal mooie stranden. Olbia is bovendien bij uitstek geschikt voor het maken van boottochten.

De haven van Olbia bevindt zich op een eiland dat via een verhoogde weg is verbonden met de stad. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar tal van bestemmingen op het Italiaanse vasteland, waaronder Genua en Civitavecchia, in buurt van Rome. De ASPO buslijn 9 verbindt de haven met het centrum. Ook vertrekken er veerdiensten vanuit Golfo Aranci, een haven ten noorden van Olbia.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


Olbia naar Civitavecchia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 25/09/2023 en 1/10/2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Grimaldi Lines 12:30 19:00 6 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Grandi Navi Veloci 22:30 06:00 7 uur 30 minuten zo
Tirrenia 22:30 06:00 7 uur 30 minuten di, wo, do, vr, za, zo
Tirrenia 22:30 06:30 8 uur Ma
Grandi Navi Veloci 23:59 07:15 7 uur 16 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.