Civitavecchia
Arbatax
Veerboten naar Sardinië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Civitavecchia - Arbatax is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Civitavecchia - Arbatax

Nieuwste aanbiedingen voor Civitavecchia - Arbatax

Civitavecchia naar Arbatax Veerboot

De Civitavecchia Arbatax veerdienst verbindt Rome met Sardinië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grimaldi Lines. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur.

Civitavecchia Arbatax vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Civitavecchia naar Arbatax is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Civitavecchia naar Arbatax kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Civitavecchia naar Arbatax is 210 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Civitavecchia naar Arbatax en dat is
  • Grimaldi Lines
 • Boek overtochten van Civitavecchia naar Arbatax via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Civitavecchia naar Arbatax reizen met
  • Grimaldi Lines
 • Ja, je kunt met een voertuig van Civitavecchia naar Arbatax reizen met
  • Grimaldi Lines
 • Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • De afstand van Civitavecchia naar Arbatax is ongeveer 178 zeemijlen.

Civitavecchia Arbatax Veerboot klantenrecensies

 • "From Civitavecchi to Arbatax"

  We spend a couple of nights in Rome and continued our Holidays in Sardine. On arrival at the ferry terminal in Civitavecchi we had to deal with a bit of a culture shock. It is quite different from an airport terminal, with lots of overloaded cars and car wrecks (ready to travel to Africa?). Since it was a Holiday in Italy, the desk of Tirrenia didn't open till 17:15, whilst the ship was to leave at 19:00. For some reason, standing in the line at the desk took long. We travelled on the Amiscora. It was well organised and cars for Arbatax were seperated in a smart way from the cars continuing to Cagliari. We had a cabin on board which was very good. The room was clean, spacious, with good beds and a pleasant shower. There were not to many people on board, so sufficient room to move around on the ship which felt in many respects like travelling on a cruise. We arrived well on time at 5 am on Sardine, were we now had a full and long day to spend. I would certainly recommend this way to travel to Sardine.

  'Bonaria' travelled on Bonaria

  Lees meer Lees minder

Civitavecchia Gids

Civitavecchia ("oude stad") is een stad gelegen in de provincie Rome, in de regio Lazio, Midden-Italië. De stad heeft een zeehaven, die aan de Tyrrheense Zee ligt en bevindt zich op ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome. Het archeologisch museum van Civitavecchia is gevestigd in een achttiende-eeuws gebouw dat toebehoorde aan Clemente XIII, en werd gebouwd als het hoofdkantoor van de pauselijke garnizoen. Ook te zien in het museum zijn archeologische vondsten uit de stad van Centumcellae (oude naam van Civitavecchia) en uit de directe omgeving. Een andere interessante attractie in de stad, aan het centrale plein van Civitavecchia, is de kathedraal gewijd aan San Franciscus van Assisi, gebouwd over een kerk die al bestond en die door de Franciscaanse vaders werd gebouwd, na de concessie in 1610, verleend door paus Paulus V.
De haven wordt gevormd door twee pieren en een golfbreker, waarop de vuurtoren gebouwd zijn. Neem de veerboot vanaf Civitavecchia met Grandi Navi Veloci naar enkele van de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, waaronder Sicilië, Sardinië en Tunesië.


Arbatax Gids

De stad Arbatax ligt op het Italiaanse eiland Sardinië. Biedt een prachtig decor voor de stad zijn de omliggende bergen die het hoogst op het eiland zijn. Het centrum van de stad rijst op de bodem van Cape Bellavista, een gebied verrijkt met het groengekleurde mediterrane struikgewas en beroemd om de karakteristieke rode rotsen en de massa's van porfierachtig graniet ligt dicht bij de haven. Grenzend aan de haven stijgt een toren dateert uit de 17e eeuw, terwijl op de zee kunt u het silhouet van de beroemde porfierachtig rif bekend als "rode rotsen" van Arbatax zien. Gelegen op ongeveer 3 km van de stad, op het zuidelijke deel van de landtong, ligt de S. Gemiliano Tower. De sites gecombineerd, samen met de ruime keuze aan excursies in het binnenland rond de stad maken Arbatax een bijzonder aangename omgeving en de plek om te verblijven aan zee.

Vanuit de haven van Arbatax vertrekken veerboten naar Civitavecchia, Genua, Fiumicino, Olbia en Cagliari.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking