Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Gedser Veerboot Haven

  • Gedser Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Gedser vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Gedser Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Gedser Veerdiensten

Gedser Gids

Gedser Gids

Gedser is de meest zuidelijke punt van Denemarken en Scandinavië. Het gaat verder door tot in de Oostzee, en het is op dit punt dat de Oostzee de drukste waterweg is in Denemarken. De laatste ontwikkelingen van de ijstijd in Denemarken was op Southfalster ongeveer 13.000 jaar geleden. Hier lagen de ijsmassa geploegd in de grond als gevolg van het enorme gewicht van het ijs. Net als een bulldozer waren de aarde materialen geduwd voor het ijs en maakten dit tot een reeks van heuvels –vandaag gaande van de Korselitze gebied in het noorden tot Gedser Cliff voortgezet in de Gedser Reef in het zuiden.Het heeft de functies van een nieuwe grens stad, met een ferry terminal en het treinstation.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.