Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hirtshals Veerboot Haven

  • Hirtshals Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hirtshals vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hirtshals Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hirtshals Veerdiensten

Hirtshals Gids

Hirtshals Gids

Hirtshals is een stad in de Noord-Jutland, aan de noordkust van het eiland Vendsyssel-Thy boven aan het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Hirtshals is het drukke centrum van de handel voor visserij en veerboten voor de hele Vendsyssel regio en de stad is er trots op. Hirtshals is een van de belangrijkste vissershaven in Denemarken waar altijd genoeg te beleven is. Er is een unieke sfeer in "Monument og Trappe" en "Den Grønne Plads" die de haven met de stad verbindt, gelegen midden in het centrum en biedt directe toegang tot het voetgangersgebied. Hirtshals heeft een levendig winkelcentrum, waaronder 60 speciale winkels, 9 supermarkten en kruidenierswinkel. Daarnaast is er volop entertainment en muziek voor kinderen en volwassenen. En niet te vergeten: de culinaire hoogstandjes van de 20 restaurants, cafes en bars te vinden in de stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.