Rostock
Gedser
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Rostock naar Gedser Veerboot

De Rostock Gedser veerdienst verbindt Duitsland met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Scandlines. De veerdienst gaat maximaal 10 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur.

Rostock Gedser vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Denemarken.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Rostock naar Gedser?

De reistijd per veerboot van Rostock naar Gedser is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Rostock naar Gedser?

De prijs van de ferry overtocht van Rostock naar Gedser kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Rostock naar Gedser is 194 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Rostock naar Gedser?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Rostock naar Gedser en dat is
  • Scandlines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Rostock naar Gedser?

Boek overtochten van Rostock naar Gedser via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Rostock naar Gedser?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Rostock naar Gedser?

Ja, je kunt met een voertuig van Rostock naar Gedser reizen met
  • Scandlines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Rostock naar Gedser?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Scandlines

Wat is de afstand tussen Rostock en Gedser?

De afstand van Rostock naar Gedser is ongeveer 26 zeemijlen.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rivier de Warnow. De stad ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de Baltische Zeekust. In Rostock vindt u de Neuer Markt met het dertiende-eeuwse stadhuis in gotische stijl. Aan het stadhuis werden in de achttiende eeuw een barokke façade en banketzaal toegevoegd. Daarnaast staan er aan het plein ook nog prachtige pakhuizen uit de vijftiende en zestiende eeuw. Vroeger stonden er aan de rand van het plein nog meer oude gebouwen in Hanzestijl, maar deze werden in 1942 vernietigd tijdens luchtaanvallen. De Universiteit van Rostock werd opgericht 1419 en is een van de oudste universiteiten ter wereld.

De haven van Rostock is een van de grootste havens van Duitsland en behoort tot de belangrijkste havens van Europa. De haven is goed bereikbaar en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels en een wisselkantoor. Vanuit Rostock vertrekken veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur) en Trelleborg in Zwesen (vaartijd: 5 uur en 45 minuten). Daarnaast is de haven van Rostock het vertrekpunt voor de razendsnelle veerdienst naar Hank in Finland (vaartijd: 22 uur).


Gedser Gids

Gedser Odde is de zuidelijkste punt van Denemarken en staat bekend om zijn zee, wind, meningen en vlakke landschap. Vanuit het dorp is er een fantastisch uitzicht op de Baltische Zee naar het vasteland van Europa. De natuur op Gedser Odde is heel bijzonder. Wanneer de wind echt beginnen waait het is duidelijk te zien hoe blootgesteld de plaats is. En toen de enorme golven van de Baltische Zee te beginnen naar de kust je echt het gevoel extreme krachten van de natuur pond. Ten zuiden van het dorp het misschien lijkt kalm en rustig, maar "om de hoek" de storm woedt, terwijl de zee verbruikt delen van de klif te zijn. De ruige zuiden punt Gedser Odde is in contrast met de brede, vriendelijke strand op slechts een paar honderd meter naar het noorden. Als u het dorp bezoekt krijgt u de mogelijkheid om een rustige dag te genieten!


Rostock naar Gedser Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 2/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Scandlines 00:45 02:45 2 uur zo
Scandlines 01:30 03:30 2 uur di
Scandlines 04:15 06:15 2 uur wo, do, vr, za
Scandlines 04:30 06:30 2 uur di
Scandlines 06:00 08:00 2 uur Alledaags
Scandlines 09:00 11:00 2 uur Alledaags
Scandlines 11:15 13:15 2 uur Alledaags
Scandlines 13:30 15:30 2 uur Alledaags
Scandlines 15:45 17:45 2 uur Alledaags
Scandlines 18:00 20:00 2 uur Alledaags
Scandlines 20:15 22:15 2 uur Alledaags
Scandlines 22:30 00:30 2 uur Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.