Boek uw overtocht naar Kristiansand

De veerhaven van Kristiansand in Noorwegen verbindt u met Hirtshals in Denemarken met een keuze uit 35 ferry overtochten per week. De duur van de Kristiansand naar Hirtshals overtocht uit 2 uur 15 minuten en het kruispunt wordt bediend door Fjord Line & Color Line.

Kristiansand Havenkaart

Klik voor Kaart

Kristiansand Veerboot Alternatieven

Kristiansand Veerdiensten

 • Fjord Line
  • 3 afvaarten / dag 2 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • Color Line
  • 14 afvaarten / week 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Kristiansand Gids

Kristiansand is een stad en gemeente in de provincie Vest - Agder in het zuiden van Noorwegen. Opgericht door en vernoemd naar Koning Christian IV, Kristiansand is een badplaats in Noorwegen - een heldere, energieke plaats, gedijt op zijn veerverbindingen met Denemarken en de populaire stranden. Er is ook een herinnering aan de zeventiende - eeuwse oorsprong: het kwadrant stratenplan dat door Christian IV op het centrum werd toegepast. De stad heeft grote scheepsbouw- en reparatie faciliteiten die de Noordzee olie-industrie van Noorwegen steunen. De statische omvormer plant van de HVDC Cross- Skagerak ligt ook in de duurt. Kristiansand en Sørlandet hebben veel zon in de zomer periode in vergelijking met het grootste deel van Noorwegen. Er kunnen zware sneeuwval in de winter zijn, maar de sneeuw blijft zelden lang aan de kust. Muziek speelt een belangrijke rol op het cultureel podium van de stad, met de Quart Festival en het International Church Music Festival als de meest prominente jaarlijkse evenementen.

Hoe kom je in Kristiansand Veerboot Haven

 • Kristiansand Haven Adres

  Vestre Standgate 31, 4611 Kristiansand

 • Kristiansand Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Kristiansand vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Kristiansand Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!