Boek uw overtocht naar Rodby

De veerhaven van Rodby in Denemarken verbindt u met Puttgarden in Duitsland met een keuze uit 45 ferry overtochten per dag. De duur van de Rodby naar Puttgarden overtocht uit 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Scandlines.

Rodby Havenkaart

Klik voor Kaart

Rodby Veerdiensten

 • Scandlines
  • 45 afvaarten / dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Rodby Gids

Rodby is een stad op het eiland Lolland in Storstrom County in het zuiden van Denemarken.
Directe toegang tot de Oostzee was de belangrijkste factor achter de stijging van een van de meest zuidelijke townships van Denemarken.
Omdat de zee het belangrijkste middel van vervoer was, de Oostzee werd een centrum voor de handel en de nederzetting aan de zuidoostelijke rand van Lolland was een natuurlijke ontwikkeling.
Het maakte ook zin om een stad in de buurt van de 13e eeuw Aalholm kasteel te vestigen. De vestingwerken van deze kasteel hebben broodnodige bescherming voorzien, voor wanneer de Vends uit de Baltische Zee op een rampage ging.
De nabijheid van prachtige bossen is onderdeel van wat Rodby zo'n aantrekkelijke plek om te bezoeken maakt. Vanaf hier is er slechts een korte afstand naar ongetemde natuur met bossen naar beneden uit te breiden tot de Oostzee.

Hoe kom je in Rodby Veerboot Haven

 • Rodby Haven Adres

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Rodby Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rodby vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rodby Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!