Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rodby Veerboot Haven

  • Rodby Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rodby vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rodby Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rodby Veerdiensten

Rodby Gids

Rodby Gids

Rodby is een stad op het eiland Lolland in Storstrom County in het zuiden van Denemarken. Directe toegang tot de Oostzee was de belangrijkste factor achter de stijging van een van de meest zuidelijke townships van Denemarken. Omdat de zee het belangrijkste middel van vervoer was, de Oostzee werd een centrum voor de handel en de nederzetting aan de zuidoostelijke rand van Lolland was een natuurlijke ontwikkeling. Het maakte ook zin om een stad in de buurt van de 13e eeuw Aalholm kasteel te vestigen. De vestingwerken van deze kasteel hebben broodnodige bescherming voorzien, voor wanneer de Vends uit de Baltische Zee op een rampage ging. De nabijheid van prachtige bossen is onderdeel van wat Rodby zo'n aantrekkelijke plek om te bezoeken maakt. Vanaf hier is er slechts een korte afstand naar ongetemde natuur met bossen naar beneden uit te breiden tot de Oostzee.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.