Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Stavanger Veerboot Haven

  • Stavanger Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Stavanger vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Stavanger Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Stavanger Veerdiensten

Stavanger Gids

Stavanger Gids

Stavanger is een stad en gemeente in de provincie Rogaland in het zuidwesten van Noorwegen. Stavanger werd opgericht in 1125. Het groeide uit tot een centrum van de burgerlijke administratie en een belangrijk zuidwestkust marktstad rond 1150-1200. Met de reformatie in 1536, zijn rol als religieus centrum is afgenomen. Rijk haringvisserij in de 19e eeuw gaf de stad nieuw leven. De geschiedenis van de stad is een voortdurende afwisseling tussen oplevingen en recessies. De stad en haar omgeving is diep geworteld in religie en christelijk leven, en voor langere tijd haar belangrijkste industrieën zijn de scheepvaart, scheepsbouw en de conservenindustrie. In 1969 begon een nieuwe opleving als olie werd voor het eerst ontdekt in de Noordzee. Na veel discussie, Stavanger werd gekozen om de on-shore centrum voor de olie-industrie op de Noorse sector van de Noordzee te zijn. In 2003, de stad werd de 3e grootste exporteur van ruwe olie ter wereld.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.