COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ronne - Koge is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Bornholm naar Denemarken.

Ronne - Koge Veerbootmaatschappij

Ronne naar Koge Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Ronne Koge tussen Bornholm en Denemarken te vinden.

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Ronne naar Koge boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Ronne Koge of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Ronne Gids

De Deense stadje Ronne is gelegen op het eiland Bornholm, aan de Oostzee. Het kleine eiland met een oppervlakte van ongeveer 29 vierkante kilometer, heeft ongeveer 11.500 inwoners en een natuurlijke haven. Vanwege zijn haven, en als gevolg van de Oostzee gelegen, de geschiedenis van de stad is beïnvloed door zowel de Duitsers als de Zweedse omdat de stad gesticht werd als een haring vissershaven. Vandaag de dag is het een populaire toeristische bestemming met de meeste bezoekers uit Denemarken, Duitsland, Polen en Zweden. Bezoekers genieten van zwerven rond de geplaveide straten van de stad, een bezoek aan de musea en prachtige vakwerkhuizen. Er zijn twee straten in de stad die van bijzonder belang zijn. Laksegade en Storegade hebben beide vele historische huizen die ooit de thuisbasis van edelen en kooplieden van de stad waren. Ook van belang in de stad zijn de Defence Museum, het Museum Bornholm, de Smedegards stijgende school, ST-Niklaaskerk en de 19e eeuwse vuurtoren.

Veerboten vertrekken vanuit de haven naar de rest van Denemarken en ook naar Koge, Ystad, Sassnitz en Swinoujscie. Snelle catamarans bieden diensten naar Ystad, vanwaar u verder kunt naar Kopenhagen.


Koge Gids

De Deense havenstad Koge ligt aan de kust van de Golf van Koge (Koge Bugt) en bevindt zich ongeveer 40 km ten zuidwesten van Kopenhagen. De geschiedenis en de welvaart van de stad is voor een groot deel te danken aan zijn natuurlijke haven en de strategische ligging. De stad met zijn vakwerkhuizen en het oude stadscentrum maken het een prachtige plek om te verkennen, met vele culturele ervaringen voor iedereen te genieten. Maak een wandeling door de goed bewaard gebleven oude centrum van de stad, het ervaren van een mengsel van oude huizen en nieuwe aantrekkelijke buurten terwijl u geniet van een gezellige sfeer in de stad. Interessante bezienswaardigheden in de stad zijn Koge Kerk (de kerk van St. Nicolas), Koge Mini Tower, Koge Art Gallery en Koge Marina.

Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Ronne op het eiland Bornholm. De haven is gemakkelijk bereikbaar via Kopenhagen en Rodby via de snelle Deense snelweg systeem en biedt ook een regelmatige busdienst en de taxistandplaats naar het centrum van de stad.