Boek uw overtocht naar Larvik

De veerhaven van Larvik in Noorwegen verbindt u met Hirtshals in Denemarken met een keuze uit 13 ferry overtochten per week. De duur van de Larvik naar Hirtshals overtocht uit 3 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Color Line.

Larvik Havenkaart

Klik voor Kaart

Larvik Veerboot Alternatieven

Larvik Veerdiensten

 • Color Line
  • 13 afvaarten / week 3 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Larvik Gids

Larvik is een stad en gemeente in de provincie Vestfold in het zuidwesten van Noorwegen. De stad werd gesticht door graaf Ulrik Fredrik Gydenløve in 1671.
De oudst bekende commerciële site vanaf de Vikingtijd is te vinden in de regio bij Kaupang. Opgravingen en studies hebben aangetoond dat Kaupang functioneerde als een handwerk en het commerciële centrum, met ongeveer 1000 inwoners. De vikingen woonde er van rond 700-900 CE.. Nieuwe opgravingen staarde in mei 2000. Larvik heeft zijn eigen steen variëteit, genaamd Larvikitt, die 270 miljoen jaar oud is en werd gebruikt in de steengroeve industrie voor meer dan 100 jaar. Tegenwoordig is deze steen de grootste exportartikel van Larvik. De huidige steengroeve industrie is de grootste industrie Larvik. Larvik herbergt de Treschow landgoed dat momenteel eigendom is van Mille - Marie Treschow, de meest welvarende vrouw in Noorwegen. Het landgoed werd gecreëerd in de jaren 1820, toen de laatste telling failliet werd verklaard.

Hoe kom je in Larvik Veerboot Haven

 • Larvik Haven Adres

  Revet 8, 3263 Larvik, Norway

 • Larvik Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Larvik vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Larvik Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!