Noorwegen

Hoe u overtochten vanuit Noorwegen naar Denemarken kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Noorwegen naar Denemarken. De havens van 6 havens in Noorwegen worden per boot verbonden met 3 havens in Denemarken.

Er zijn een gecombineerd 77 wekelijkse overtochten en een selectie van 7 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Fjord Line, DFDS Seaways & Color Line, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten (Kristiansand naar Hirtshals).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Noorwegen and Denemarken een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Noorwegen Denemarken Kaart

Klik voor Kaart

Over Noorwegen:

Noorwegen is het westelijkste van de drie Scandinavische landen. Het is tevens het Noordelijkste en zelfs Oostelijkste.

Noorwegen staat bekend om de diepe fjorden langs de Westkust die van de Noordzee tot in de Noordelijke IJszee strekt. De bergen die honderden meters uit de zee omhoog rijzen, de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht zijn allemaal onderdeel van de verbluffende natuurlijke attracties in Noorwegen.

Over Denemarken:

Denemarken is een Scandinavisch land in Europa, gelegen direct ten zuiden van Noorwegen, grenzend aan Noord-Duitsland.

Thuisbasis van Renaissance kastelen, een meeslepend Viking geschiedenis en gewaardeerde levensstandaard, Denemarken biedt een schat aan onvergetelijke ervaringen. Het is ook algemeen beschouwd als een van de meest leefbare en gelukkigste landen in de wereld dankzij de progressieve politiek, betoverende landschappen en de mix van moderne en traditionele architectuur.

Innovatieve Nordic cuisine heeft bloeide in de hoofdstad Kopenhagen, met het restaurant 'Noma' uitgeroepen tot de beste in de wereld in 2014. Of u kunt uw keuze maken uit de 14 andere vestigingen met Michelin-ster verspreid over de stad.

Er zijn tal van ferry routes naar Denemarken uit de omringende Scandinavische landen en in het land zelf. Met tal van poorten, verspreid over de Deense schiereilanden en eilanden, reizen per veerboot is een handige manier om dit Scandinavische land te bereiken.