Sorry, de service Spodsbjerg - Taars is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar Spodsbjerg - Taars

De dienst Spodsbjerg - Taars werd verzorgd door BornholmerFærgen, LangelandsFærgen & Scandlines.

De route Spodsbjerg - Taars wordt niet langer verzorgd en er zijn helaas geen directe alternatieven tussen Denemarken en Denemarken. Bezoek onze route, haven, bestemming of veerbootmaatschappij pagina's voor de beschikbare alternatieven, of klik op de links op deze pagina voor meer informatie.

Voor de duizenden beschikbare routes kunt u terecht op onze zoekpagina.

Gemiddelde Spodsbjerg Taars tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Spodsbjerg Taars boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Spodsbjerg Gids

De havenstad Spodsbjerg ligt op het eiland Langeland in Denemarken. Er is niet veel te zien in de stad, met winkel en hotel zijn kruidenier, maar het heeft wel een mooie haven met een café waar u kunt zitten en kijken naar de veerboten komen en gaan. Economie van de stad is gekoppeld aan de visserij, maar in 1994 een jachthaven met 180 ligplaatsen is gebouwd. Van de aangrenzende veerboot haven zijn er frequente afvaarten naar Lolland. Vissen en Spodsbjerg zijn van nature aangesloten en is de plaats waar u een van de beste visgebieden in Denemarken zal vinden. Op korte afstand van de stad is een kindvriendelijk strand.

Het eiland Langeland ligt tussen de Grote Belt en de baai van Kiel, en heeft een oppervlakte van 285 vierkante. Km, met een bevolking van ongeveer 13.000. Een belangrijke bron van inkomsten voor het eiland is door middel van de graanproductie. Er is een brug die het eiland te Tasinge via Sio, dat is een klein eiland met een bevolking van ongeveer 20 verbindt, en het belangrijkste eiland Funen naar het noordwesten.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Taars.

Taars Gids

De Deense dorpje Taars is gelegen in Vendsyssel in het noordelijke deel van het schiereiland Jutland, en is onderdeel van de Hjørring met ca. 2.000 inwoners. De naam van het dorp wordt afgeleid van de Scandinavische god, Thor, en werd voor het eerst genoemd in 1264 als Thorse, die Sanctuary Thor's zou kunnen betekenen.
Vendsyssel is de meest noordelijke traditionele wijk van Denemarken en van Jutland en is gescheiden van het vasteland van Jutland door de Limfjord, en is technisch gezien een deel van de Vendsyssel-Thy. Vendsyssel is onderdeel van de Noord-Denemarken Gewest.
Op Taars ferry terminal kunt u uw auto parkeren, tickets kopen en ontspannen in de wachtkamer. Vanaf Taars op Lolland, veerboten vervoeren voetgangers, auto's, motorfietsen, bromfietsen en fietsen naar Spodsbjerg op Langeland. De vaartijd is ongeveer 45 minuten.