Spodsbjerg
Taars
Veerboten naar Denemarken
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Spodsbjerg naar Taars Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Denemarken op de Spodsbjerg Taars route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Spodsbjerg Taars ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Spodsbjerg Taars veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Spodsbjerg Taars Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Spodsbjerg naar Taars?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Spodsbjerg naar Taars en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Spodsbjerg naar Taars?

Boek overtochten van Spodsbjerg naar Taars via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Spodsbjerg naar Taars?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Spodsbjerg naar Taars?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Spodsbjerg naar Taars?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Spodsbjerg Gids

De havenstad Spodsbjerg ligt op het eiland Langeland in Denemarken. Er is niet veel te zien in de stad, met winkel en hotel zijn kruidenier, maar het heeft wel een mooie haven met een café waar u kunt zitten en kijken naar de veerboten komen en gaan. Economie van de stad is gekoppeld aan de visserij, maar in 1994 een jachthaven met 180 ligplaatsen is gebouwd. Van de aangrenzende veerboot haven zijn er frequente afvaarten naar Lolland. Vissen en Spodsbjerg zijn van nature aangesloten en is de plaats waar u een van de beste visgebieden in Denemarken zal vinden. Op korte afstand van de stad is een kindvriendelijk strand.

Het eiland Langeland ligt tussen de Grote Belt en de baai van Kiel, en heeft een oppervlakte van 285 vierkante. Km, met een bevolking van ongeveer 13.000. Een belangrijke bron van inkomsten voor het eiland is door middel van de graanproductie. Er is een brug die het eiland te Tasinge via Sio, dat is een klein eiland met een bevolking van ongeveer 20 verbindt, en het belangrijkste eiland Funen naar het noordwesten.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Taars.


Taars Gids

De Deense dorpje Taars is gelegen in Vendsyssel in het noordelijke deel van het schiereiland Jutland, en is onderdeel van de Hjørring met ca. 2.000 inwoners. De naam van het dorp wordt afgeleid van de Scandinavische god, Thor, en werd voor het eerst genoemd in 1264 als Thorse, die Sanctuary Thor's zou kunnen betekenen.
Vendsyssel is de meest noordelijke traditionele wijk van Denemarken en van Jutland en is gescheiden van het vasteland van Jutland door de Limfjord, en is technisch gezien een deel van de Vendsyssel-Thy. Vendsyssel is onderdeel van de Noord-Denemarken Gewest.
Op Taars ferry terminal kunt u uw auto parkeren, tickets kopen en ontspannen in de wachtkamer. Vanaf Taars op Lolland, veerboten vervoeren voetgangers, auto's, motorfietsen, bromfietsen en fietsen naar Spodsbjerg op Langeland. De vaartijd is ongeveer 45 minuten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.