Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Datum: 22 mrt 2017 09:08 Bron: Blue Star Ferries, Anek Lines, Anek Superfast, Hellenic Seaways, Sea Jets & Minoan Lines

Vaar naar de Griekse eilanden deze zomer vanaf slechts € 22,50

Ontdek de Griekse eilanden deze zomer al vanaf € 22,50 met alle toonaangevende veerdiensten inclusief Blue Star Ferries, Anek Superfast, Sea Jets, Hellenic Seaways en Minoan Lines.

Met vele dagelijkse vertrekken en veel veerdiensten om uit te kiezen is het gemakkelijk om naar de Griekse eilanden te varen en de prijzen beginnen vanaf slechts € 22,50 per persoon per enkele reis op de populaire routes van Piraeus naar Mykonos, Paros en Naxos.

Als je zin hebt om te eilandhoppen, prijzen beginnen vanaf slechts € 23,50 per persoon per enkele reis tussen Santorini, Mykonos en Naxos.

De Griekse eilanden is een van 's werelds beste bestemmingen en is gezegend met zonovergoten stranden, turquoise kusten en een rijk cultureel erfgoed. Er is echt voor ieder wat wils.

Tarieven hebben de neiging te stijgen als de afvaarten zich vullen dus door vroeg te boeken kunt u het meest uitgebreide aanbod van afvaarten krijgen voor de beste prijs. Het geeft u ook iets om naar uit te kijken tijdens de koude maanden.

Boek Nu

Let op: Onderworpen aan voorwaarden. De getoonde prijzen beginnen bij de prijzen voor 1 volwassene, als een voet passagier, zonder accommodatie, per enkele reis. Zoals de afvaarten zich vullen, kunnen de prijzen oplopen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.be

10% korting op Ierland - Frankrijk veerboten als u vroeg boekt

Datum: 05 december 2017 Bron: Stena Line & Irish Ferries

Plan vooruit en boek uw veerboot overtocht voor 2018 tussen Frankrijk en Ierland en krijg tot 10% KORTING als u boekt bij Direct Ferries.

Zweden - Finland vanaf slechts €40 enkele reis

Datum: 08 november 2017 Bron: Tallink Silja

Reis tussen Zweden en Finland met Tallink Silja vanaf slechts €40 als u boekt bij Direct Ferries.

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Datum: 28 augustus 2017 Bron: Camellia Line

Vaar met Camellia Line tussen Japan en Zuid-Korea en bespaar tot 20% door te boeken bij Direct Ferries.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.