Kopenhagen
Oslo
Veerboten naar Noorwegen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kopenhagen naar Oslo Veerboot

De Kopenhagen Oslo veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 19 uur.

Kopenhagen Oslo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

De reistijd per veerboot van Kopenhagen naar Oslo is ongeveer 19h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

De prijs van de ferry overtocht van Kopenhagen naar Oslo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kopenhagen naar Oslo is 327 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kopenhagen naar Oslo?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kopenhagen naar Oslo en dat is
 • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

Boek overtochten van Kopenhagen naar Oslo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kopenhagen naar Oslo?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kopenhagen naar Oslo reizen met
 • DFDS Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kopenhagen naar Oslo?

Ja, je kunt met een voertuig van Kopenhagen naar Oslo reizen met
 • DFDS Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kopenhagen naar Oslo?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • DFDS Seaways

Wat is de afstand tussen Kopenhagen en Oslo?

De afstand van Kopenhagen naar Oslo is ongeveer 271 zeemijlen.

Kopenhagen Oslo Veerboot klantenrecensies

 • "Overzet Oslo Kopenhagen "

  Good Ferry from Oslo to Kopenhagen.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht, behalve...."

  De reis Oslo - Frederikshavn was heel goed. Alles perfect in orde. Behalve dat we door onduidelijkheid met de telefoon provider aan boord (switch ongemerkt over naar het netwerk aan boord) geript zijn voor ongeveer 100 Euro. Vermoed niet dat DFDS dit terug betaald.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Oslo Frederikshaven"

  Goede keus

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Oslo kopenhagen"

  Recensie

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder

Kopenhagen Gids

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en is gelegen aan de oostelijke kust van Zeeland, ongeveer 42 km ten noordwesten van Malmö, Zweden en 164 km ten noordoosten van Odense. De stad werd voor het eerst opgericht in de 10e eeuw als een Viking vissersdorp en werd de hoofdstad van Denemarken in de 15e eeuw. Kopenhagen is ook het culturele centrum van Denemarken en heeft vele musea, galeries en poppodia voor bezoekers. Het Nationaal Museum, Nationalmuseet, is het grootste museum van Denemarken, voor archeologie en cultuurhistorie, bestaande uit de geschiedenis van de Deense en buitenlandse culturen. Denemarken National Gallery (Statens Museum for Kunst) is het nationale kunstmuseum met collecties uit de 12e eeuw tot heden. Samen met Deense schilders, kunstenaars vertegenwoordigd in de collecties omvatten Rubens, Rembrandt, Picasso, Braque, Léger, Matisse, Emil Nolde, Olafur Eliasson, Elmgreen en Dragset, Superflex en Jens Haaning.
De haven van Kopenhagen is de belangrijkste haven voor de regio Oresund en het toegangspoort tot de Oostzee. De Zweedse stad Malmö opereert deze commerciële haven gezamenlijk met de stad Kopenhagen. Veerboten verbinden Zweden, Noorwegen en Polen met Kopenhagen, en afvaarten worden wekelijks verzorgd.


Oslo Gids

De Noorse hoofdstad Oslo is nogal verschillend van vele steden van Europa. Oslo heeft geen eindeloos architectonische schatten, hoewel er binnen de historische wijken van St. Hanshaugen en Frogner, een aantal indrukwekkende oude gebouwen met onmiskenbare elegantie en charme te vinden zijn. Oslo is een zeer populaire stad met liefhebbers van de buitenlucht en het buitenleven, want het ligt naast de zeestraat Skagerrak en direct ten zuiden van de groene omgeving. Bekend als de North Woods (Nordmarka), wandelen en zelfs seizoensgebonden skiën zijn zeer populair hier. Bezoekers moeten het grootste deel van de Noorse zomer te maken door een bezoek aan een van de vele stranden van de stad op het schiereiland Bygdoy gebied, of maak een wandeling rond de veelgeprezen Vigeland Sculpture Park. Echter, als je aankomt in de winter, kunnen bezoekers willen hun hand proberen te langlaufen rond de Nordmarka bossen, of hoofd naar beneden naar de Holmenkollen skischans en kijken naar een van de reguliere kampioenschappen. Een recente toevoeging aan Oslo is de Nobelprijs voor de Vrede Centrum, toegevoegd omdat dit de stad is waar de Nobelprijs voor de Vrede elk december wordt gepresenteerd.


Kopenhagen naar Oslo Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Seaways 15:00 10:00 19 uur Ma, wo, vr, za
DFDS Seaways Mini Cruise 15:00 10:00 19 uur Ma, wo, vr, za
DFDS Seaways 16:30 10:00 17 uur 30 minuten di, do, zo
DFDS Seaways Mini Cruise 16:30 10:00 17 uur 30 minuten di, do, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.