Frederikshavn naar Oslo Veerboot

De Frederikshavn Oslo veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur 15 minuten.

Frederikshavn Oslo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Frederikshavn - Oslo Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Frederikshavn Oslo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Frederikshavn Oslo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Frederikshavn Oslo Veerboot klantenrecensies

 • "Frederikshaven to oslo"

  The ship have a lot of experience it self for stuf you can do even the vieuw is nice from the upperdek

  'Albert Johannes' reisde mee op de route Frederikshavn Oslo met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis met Stena"

  Mooie schepen, veel mogelijkheden aan boord. Ondanks aanrijding tijdens het inschepen waardoor we later vertrokken, toch op tijd aan de overkant. Verder vlotte inscheping, Op de nachtboot een nette en schone hut. We hebben deze boot gekozen vanwege de aanbieding, caravan gratis. minpunt. het buffet is behoorlijk aan de prijs.

  'Arjan' reisde mee op de route Frederikshavn Oslo met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "reis naar oslo"

  Een goed e en fijne reis met stena lijn van frederikshavn naar oslo en terug

  'Frank' reisde mee op de route Frederikshavn Oslo met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Frederikshavn-Oslo 7 juni 2015"

  Prima vaart ondanks de golven vanwege de harde wind. Helaas wat te laat vertrokken en dus ook een verlate aankomst. Verder uitstekend bevallen

  'Anonieme' reisde mee op de route Frederikshavn Oslo met Stena Line aan boord de Stena Saga

  Lees meer Lees minder

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is een stad in Denemarken, gelegen aan de noord-oost kust van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De naam van de stad is de vertaling van 'Frederik's Harbour'. De haven is een belangrijk verkeersknooppunt met veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen. De stad is ook bekend om zijn visserij. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder andere de Palm Beach, met zijn 100 geplante palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.
Reistijden naar Noorwegen zijn tussen de 9 en 12 uur, en tussen 2 uur en 3 uur en 15 minuten richting Zweden. Veerdiensten zijn ook beschikbaar naar Laeso, een eiland in het midden van het Kattegat (reistijd: 90 minuten) en de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km ten noordoosten van Frederikshavn.

Oslo Gids

De Noorse hoofdstad Oslo is nogal verschillend van vele steden van Europa. Oslo heeft geen eindeloos architectonische schatten, hoewel er binnen de historische wijken van St. Hanshaugen en Frogner, een aantal indrukwekkende oude gebouwen met onmiskenbare elegantie en charme te vinden zijn. Oslo is een zeer populaire stad met liefhebbers van de buitenlucht en het buitenleven, want het ligt naast de zeestraat Skagerrak en direct ten zuiden van de groene omgeving. Bekend als de North Woods (Nordmarka), wandelen en zelfs seizoensgebonden skiën zijn zeer populair hier. Bezoekers moeten het grootste deel van de Noorse zomer te maken door een bezoek aan een van de vele stranden van de stad op het schiereiland Bygdoy gebied, of maak een wandeling rond de veelgeprezen Vigeland Sculpture Park. Echter, als je aankomt in de winter, kunnen bezoekers willen hun hand proberen te langlaufen rond de Nordmarka bossen, of hoofd naar beneden naar de Holmenkollen skischans en kijken naar een van de reguliere kampioenschappen. Een recente toevoeging aan Oslo is de Nobelprijs voor de Vrede Centrum, toegevoegd omdat dit de stad is waar de Nobelprijs voor de Vrede elk december wordt gepresenteerd.