COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Frederikshavn - Oslo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Denemarken naar Noorwegen.

Frederikshavn - Oslo Veerbootmaatschappij

  • 6 Sailings Weekly 10 hr 5 min
  • Get price

Frederikshavn Oslo Veerboot klantenrecensies

 • "Ontspannen"

  Mooie reis, professionele medewerkers, schone cabine, een ontspannen reis

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Exactly as I expected"

  The pricing difference between popular moments and less popular moments was intriguing. But it gave us a very affordable transfer, for which I'm very pleased. The transfer was everything I expected, nothing less nothing more. The only thing I miss, on every ferry, is a place to be outside on the front of the ship.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht "

  We waren een dag eerder bij de haven dan oorspronkelijk d bedoeling was en konden nagenoeg kosteloos omboeken (2 uurtjes voor vertrek van de boot).

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lees meer Lees minder
 • "Alles prima. Goed geslapen. "

  Uitstekend

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder

Frederikshavn naar Oslo Veerboot

De Frederikshavn Oslo veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 5 minuten.

Frederikshavn Oslo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is een stad in Denemarken, gelegen aan de noord-oost kust van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De naam van de stad is de vertaling van 'Frederik's Harbour'. De haven is een belangrijk verkeersknooppunt met veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen. De stad is ook bekend om zijn visserij. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder andere de Palm Beach, met zijn 100 geplante palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.
Reistijden naar Noorwegen zijn tussen de 9 en 12 uur, en tussen 2 uur en 3 uur en 15 minuten richting Zweden. Veerdiensten zijn ook beschikbaar naar Laeso, een eiland in het midden van het Kattegat (reistijd: 90 minuten) en de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km ten noordoosten van Frederikshavn.


Oslo Gids

De Noorse hoofdstad Oslo is nogal verschillend van vele steden van Europa. Oslo heeft geen eindeloos architectonische schatten, hoewel er binnen de historische wijken van St. Hanshaugen en Frogner, een aantal indrukwekkende oude gebouwen met onmiskenbare elegantie en charme te vinden zijn. Oslo is een zeer populaire stad met liefhebbers van de buitenlucht en het buitenleven, want het ligt naast de zeestraat Skagerrak en direct ten zuiden van de groene omgeving. Bekend als de North Woods (Nordmarka), wandelen en zelfs seizoensgebonden skiën zijn zeer populair hier. Bezoekers moeten het grootste deel van de Noorse zomer te maken door een bezoek aan een van de vele stranden van de stad op het schiereiland Bygdoy gebied, of maak een wandeling rond de veelgeprezen Vigeland Sculpture Park. Echter, als je aankomt in de winter, kunnen bezoekers willen hun hand proberen te langlaufen rond de Nordmarka bossen, of hoofd naar beneden naar de Holmenkollen skischans en kijken naar een van de reguliere kampioenschappen. Een recente toevoeging aan Oslo is de Nobelprijs voor de Vrede Centrum, toegevoegd omdat dit de stad is waar de Nobelprijs voor de Vrede elk december wordt gepresenteerd.