Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Athene kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Athene. Er zijn 13 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 75 Veerboot Routes die Heraklion naar Piraeus, Milos naar Piraeus, Anafi naar Piraeus & Lavrio, Karpathos naar Piraeus, Katapola (Amorgos) naar Piraeus, Aegiali (Amorgos) naar Piraeus, Donoussa naar Piraeus, Ios naar Piraeus, Lavrio & Rafina, Iraklia naar Piraeus, Kalymnos naar Piraeus & Kastelorizo naar Piraeus verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Athene is Egina naar Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 40 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Athene Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Athene

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.