Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hull Veerboot Haven

  • Hull Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hull vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hull Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hull Veerdiensten

Hull Gids

Hull Gids

Hull's (afkorting van Kingston-upon-Hull) maritieme superioriteit dateert uit 1299, toen het ingericht werd als een zeehaven door Edward I. Het werd al snel een leidende haven van Engeland en was nog steeds een belangrijke garnizoen, toen de poorten gesloten waren tegen Karel I in 1642, de eerste serieuze daad van rebellie dat tot de Burgeroorlog zou leiden. De centrale Princes Dock zet de toon voor de moderne renovatie van Hull, de eens verlaten wateren nu omzoomd door aangelegde bakstenen en biedt uitzicht op Princes Quay en winkelcentrum met de vernieuwde jachthaven daarbuiten.Het treinstation ligt aan de westkant van de stad, op de hoofdweg van Ferensway met het busstation net ten noorden gelegen. De belangrijkste toeristische kantoor ligt midden in het centrum van Paragon Street in Queen Victoria Square.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.