Boek uw overtocht naar Rotterdam

De veerhaven van Rotterdam in Nederland verbindt u met Hull in Engeland met een keuze uit 6 ferry overtochten per week. De duur van de Rotterdam naar Hull overtocht uit 11 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door P&O Ferries.

Rotterdam Havenkaart

Klik voor Kaart

Rotterdam Veerboot Alternatieven

Rotterdam Veerdiensten

 • P&O Ferries
  • 6 afvaarten / week 11 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Rotterdam Gids

Rotterdam, gelegen in de provincie Zuid -Holland, is de tweede stad van Nederland (na Amsterdam). De stad heeft de grootste haven van Europa en was tot voor kort de grootste haven ter wereld. De haven ligt aan de oevers van de rivier de Nieuwe Maas, een van de stromen in de delta die gevormd wordt door de rivieren Rijn en Maas. Rotterdam werd opgericht in het midden van de 13e eeuw nadat een dam werd gebouwd in de rivier de Rotte op de plaats van de huidige Hoogstraat. Door de eeuwen heen, Rotterdam groeide van een vissersdorp tot een internationaal centrum van handel, transport, industrie en distributie. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, op 14 mei 1940, werd vrijwel het hele centrum van de stad verwoest door een Duits bombardement. Dit verklaart waarom nauwelijks vooroorlogse gebouwen in dit deel van Rotterdam zijn gebleven. Na de oorlog werd de wederopbouw van wat verwoest was de hoogste prioriteit.

Hoe kom je in Rotterdam Veerboot Haven

 • Rotterdam Haven Adres

  Dock 5805, Luxembourg Weg 2, 3198 LG Europoort Rotterdam, Netherlands

 • Rotterdam Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rotterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rotterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!