Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rotterdam Veerboot Haven

  • Rotterdam Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rotterdam vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rotterdam Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rotterdam Veerdiensten

Rotterdam Gids

Rotterdam Gids

Rotterdam, gelegen in de provincie Zuid -Holland, is de tweede stad van Nederland (na Amsterdam). De stad heeft de grootste haven van Europa en was tot voor kort de grootste haven ter wereld. De haven ligt aan de oevers van de rivier de Nieuwe Maas, een van de stromen in de delta die gevormd wordt door de rivieren Rijn en Maas. Rotterdam werd opgericht in het midden van de 13e eeuw nadat een dam werd gebouwd in de rivier de Rotte op de plaats van de huidige Hoogstraat. Door de eeuwen heen, Rotterdam groeide van een vissersdorp tot een internationaal centrum van handel, transport, industrie en distributie. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, op 14 mei 1940, werd vrijwel het hele centrum van de stad verwoest door een Duits bombardement. Dit verklaart waarom nauwelijks vooroorlogse gebouwen in dit deel van Rotterdam zijn gebleven. Na de oorlog werd de wederopbouw van wat verwoest was de hoogste prioriteit.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.