COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dover - Duinkerken is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Dover - Duinkerken

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Engeland naar Frankrijk.

Aan boord van de schepen

Dover - Duinkerken Veerbootmaatschappij

  • 12 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Dover Duinkerken Veerboot klantenrecensies

 • "Soepel inchecken"

  Wij waren erg vroeg bij de ferry, ruim twee uur, en konden direct een boot eerder mee. 

  'D Class' travelled on D Class

  Lees meer Lees minder
 • "Boot te vroeg"

  Doordat het erg regende besloten we vanuit London rechtstreeks naar de boot te gaan en niet via kleine wegen te rijden. Daar kwamen we anderhalf uur voor het tijdstip van onze afvaart aan. Geplande tijd 18.00 De boot van 16.00 uur had een delay en zou over een kwartier afvaren. Bij het inchecken vertelde ze dat we snel naar de boot moesten gaan zodat we de delayed boot nog konden halen. De crew stond op ons te wachten en toen we in de lounge aan kwamen werden de trossen al uitgegooid. Wat een service Geweldig. Heerlijk. De autorit was donker , veel storm en nog meer regen. Maar dank zij deze vroegere overtocht konden we voor middernacht nog in ons eigen bed in Utrecht.

  'D Class' travelled on D Class

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer leuke ervaring"

  Altijd leuk om over te varen vriendelijk personeel top

  'D Class' travelled on D Class

  Lees meer Lees minder
 • "DFDS Ferry Dover Duinkerken"

  In alle opzichten zijn mijn verwachtingen overtroffen. De check in ging snel en zonder gedoe. Het was gebeurt voordat ik er erg in had. De boot kwam modern over, was netjes, de toiletten schoon en de catering in orde. De vriendelijkheid van het personeel viel op. Ben ik niet eerder tegengekomen op een ferry. De winkel daarentegen was echt absurd duur. Maar goed dat is een keuze.

  'D Class' travelled on D Class

  Lees meer Lees minder

Dover naar Duinkerken Veerboot

De Dover Duinkerken veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur.

Dover Duinkerken vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Dover Gids

Dover ligt aan de kust van het graafschap Kent in het zuidoosten van Engeland. De stad is gelegen aan het smalste gedeelte van het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk.

Dover kent veel bezienswaardigheden. Zo staat het Bleriot Memorial op de plek waar Louis Bleriot zijn vliegtuig landde na de eerste vlucht over het Kanaal. Op het hoogste punt van de stad prijkt Dover Castle. Dit twaalfde-eeuwse kasteel heeft als verdedigingsfort door de eeuwen heen een zeer belangrijke rol gespeeld in de Engelse geschiedenis.

De haven van Dover is met jaarlijks 16 miljoen passagiers, 2,1 miljoen vrachtwagens en motors en 86.000 bussen de drukste haven ter wereld. Het vormt de belangrijkste verbinding tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. P&O Ferries, DFDS Seaways en MyFerryLink verzorgen vanuit Dover veerdiensten naar de Franse steden Calais en Duinkerken.


Duinkerken Gids

Duinkerken ligt in Noord-Frankrijk. De stad beschikt over de derde haven van Frankrijk, na de havens van Le Havre en Marseille. Duinkerken is een voormalig vissersstadje dat vandaag de dag vooral afhankelijk is van de haven en gerelateerde activiteiten. Voor meer informatie over de maritieme geschiedenis van Duinkerken is een bezoek aan het Musee Portuaire zeker de moeite waard. Daarnaast kunt u in de musea van Duinkerken meer te weten komen over de bijzondere oorlogsgeschiedenis van de stad, met name als het gaat over Operation Dynamo. Na de Tweede Wereldoorlog is Duinkerken voor een groot gedeelte herbouwd, maar de stad beschikt nog steeds over een aantal historische monumenten zoals het gemeentehuis en de sculpturentuin Le Laac. Daarnaast kunt u in Duinkerken uitwaaien op het zandstrand en overheerlijke gerechten proeven in de restaurants.

Vanuit de haven van Duinkerken vertrekken dagelijks 11 veerdiensten naar de Engelse kustplaats Dover.