Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Liverpool Veerboot Haven

  • Liverpool Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Liverpool vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Liverpool Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Liverpool Veerdiensten

Liverpool Gids

Liverpool Gids

Liverpool is een bescheiden vissersdorp voor een half millennium geweest tot de einde van de samenwerking van Chester en de bloeiende slavenhandel. De eerste dok werd in 1715 verbouwd. Vanaf die tijd tot de afschaffing van de slavernij in Groot-Brittannië in 1807, Liverpool was een van de bekendste staden waar langs slaven werden getransporteerd. Na de afschaffing van de handel, de haven bleef groeien tot een zeven - mijl keten van dokken, niet alleen voor het goederenvervoer, maar ook vanwege de groothandel van Europese emigratie. Negen miljoen Europeanen zijn naar Amerika en Australazië vertrokken tussen 1830 en 1930. Sommige zijn in Liverpool gebleven, dit resulteerde in de grootste bevolkingstoename in vijftig jaar. Een nog grotere impuls kwam met immigratie uit het Caribisch gebied en China, en vooral Ierland in de nasleep van de aardappel hongersnood in 1845. Er is veel veranderd sinds de jaren 1990, de EU- heeft diverse millennium en ontwikkelingsfondsen en heeft verschillende projecten in gang gezet.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.