COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Kanaaleilanden

De Kanaaleilanden liggen net buiten de kust van Normandië en combineren de Britse invloed met een beetje Franse flair. De archipel is een Britse Kroon Afhankelijkheid en bestaat uit zes bewoonde eilanden, met Jersey en Guernsey zijn de grootste.

Als gevolg van hen liggen in een Noord-Atlantische golfstroom, de eilanden genieten van een iets warmer klimaat dan het Britse vasteland en toeristen het hele jaar door. Hun locatie maakt hen ook gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanuit havens aan de westelijke Franse kust, evenals het zuiden van Engeland.

Met de grootste bevolking en de beste gevestigde commerciële centra, de belangrijkste eilanden Jersey en Guernsey zijn natuurlijk het makkelijkst eilanden te bereiken met de veerboot. Condor Ferries bieden overtochten voor passagiers en voertuigen naar St. Helier in Jersey en Guernsey hoofdstad St Peter Port uit Engeland en Frankrijk, alsmede aan elkaar.

Manche Iles Express bieden passagiers alleen overtochten van Carteret, Granville en Dielette zowel Jersey en Guernsey, terwijl er ook een onregelmatige dienst aan de meest noordelijke Channel Island, Alderney, van Dielette.

Elk van de eilanden heeft een speciale mix van ontzagwekkende landschap, cultuur en geschiedenis. Zoals je zou verwachten, Jersey en Guernsey zijn de belangrijkste bestemmingen voor degenen die hopen om een ​​korte vakantie te genieten als mensen op zoek naar een langere vakantie.

Jersey heeft een geschiedenis die meer dan een millennium en de eigendom van het eiland beslaat is veranderd tussen de Fransen en de Britten vele malen. Dit heeft geleid tot een mengsel van culturen die het een unieke plaats maakt.

De belangrijkste attracties op het eiland zijn de Elizabeth Castle, een 16e eeuws fort dat staat op een eilandje en is alleen te voet worden bereikt wanneer het tij is uit; en de Jersey War Tunnels, een ondergrondse ziekenhuis en de tunnel netwerk gebouwd tijdens de nazi-bezetting die nu dienst doet als museum.

de belangrijkste bezienswaardigheden van Guernsey's zijn onder andere La Vallette Underground Military Museum, een andere ondergrondse Duitse complex; en Hauteville House, de residentie van de beroemde Franse schrijver Victor Hugo in de tijd dat hij werd verbannen uit zijn land van herkomst.

Terwijl veel kleiner dan Jersey en Guernsey, Alderney biedt ook veel te zien en te doen, met inbegrip van een eiland museum en de Alderney spoorweg.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 6 Afvaarten / Dag 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 2 Afvaarten / Dag 1 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Kanaaleilanden klantenrecensies

 • "vlotte service"

  Wij genoten van een vlotte overtocht van St Malo naar Jersey en terug.

  Lees meer Lees minder
 • "vlotte verbinding"

  dit was de tweede maal dat we met condor ferries de verbinding maakte tussen St-Malo en Jersey -Guernsey. het was telkens een vlotte verbinding met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Dagtrip van St Malo naar Jersey 24 juli 2013"

  Vakantie in Bretagne. Dagtrip met auto gemaakt naar Jersey. Boot s'ochtend om 8.00 en om 20.00 terug. Met de auto kun je meer van het eiland zien. Daar hebben we optimaal gebruik van kunnen maken. Zowel het strand in het westen, het klifpad, het binnenland en St Helier zelf. Veel gezien en vooral genoten van de Engelse gastvrijheid. De boot voer exact op tijd. Goed verzorgd. Onderweg van alles te krijgen (eten, drinken, taxfree) en er kan ook geld gewisseld worden. Mijn zoon van 14 en zijn vriend vonden Jersey en de boottocht een van de hoogtepunten van de vakantie. Een aanrader.

  Lees meer Lees minder
 • "st'Malo-Jersey(st'Helier)"

  We vertrokken met de condorferrie om 17.30 uur maar er moest een uur vroeger ingescheept worden. Eerst aan een loket met de wagen tickets halen, want we hadden geboekt via internet. Daarna identiteits controle en dan werd er ons gezegd op welk nummer we moesten wachten. Het wachten was zeer kort. De begeleiding op de boot om de wagen te parkeren was dik in orde.Alles is eigenlijk héél vlot verlopen en op de condor rapide ferrie zelf was het personeel uitermate vriendelijk. Kortom een aanrader om met directferries te reizen naar je bestemming.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Kanaaleilanden