Jersey
Sark
Veerboten naar Sark
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Jersey naar Sark Veerboot

De Jersey Sark veerdienst verbindt Jersey met Sark. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Jersey Sark vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Jersey naar Sark.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Jersey naar Sark?

De reistijd per veerboot van Jersey naar Sark is ongeveer 1h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Jersey naar Sark?

De prijs van de ferry overtocht van Jersey naar Sark kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Jersey naar Sark is 155 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Jersey naar Sark?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Jersey naar Sark en dat is
  • Manche Iles Express

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Jersey naar Sark?

Boek overtochten van Jersey naar Sark via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Jersey naar Sark?

Ja, je kunt als voetpassagier van Jersey naar Sark reizen met
  • Manche Iles Express

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Jersey naar Sark?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Jersey naar Sark?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Jersey en Sark?

De afstand van Jersey naar Sark is ongeveer 20 zeemijlen.

Jersey Gids

St Helier is de hoofdstad van het Kanaaleiland Jersey. Jersey is, als grootste Kanaaleiland, geen onderdeel van het Verenigd Koninkrijk maar heeft een aparte status binnen het Groot-Brittannië.

In het Jersey Museum and Art Gallery kunt u meer te weten komen over de rijke geschiedenis van Jersey. Tot de collectie behoren onder andere een prachtig gouden halssieraad uit de Bronstijd en het beroemde potret dat de Victoriaanse schilder Milais schilderde van de op Jersey geboren actrice Lillie Langtry. Op de prachtige stranden van Jersey kunt u heerlijk uitwaaien. Daarnaast zijn er in St Helier tal van bars, cafés en restaurants te vinden.

De haven van St Hellier ligt aan de zuidkust van het eiland, aan St Aubin's Bay. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Saint-Malo in Frankrijk en Portsmouth, Poole en Weymouth in Engeland. Ook kunt u hier de boot nemen naar het buureiland Guernsey. De haven beschikt over een café en een winkel.


Sark Gids

Sark is een kleine en pittoreske eiland, gelegen dicht bij zowel de eilanden Jersey als Guernsey. Een van de Kanaaleilanden, Sark is de thuisbasis van een bevolking van ongeveer 700 inwoners en is geheel autovrij. De enige beschikbare vervoer: fietsen, koetsen en tractoren. Sark heeft twee belangrijke gebieden, bekend als Greater Sark en Little Sark, en deze worden met elkaar verbonden door een kleine strook land bekend als de Coupée. T eiland hij wordt beheerst door de Seigneur en ligt op slechts 5 km lang, waardoor het de kleinste Europese staat in het bestaan. De belangrijkste bezienswaardigheden van Sark's bevatten enkele spectaculaire kustlijn en afgelegen stranden, zoals Grande Greve Bay, eindeloze natuur en het prachtige terrein rondom de ambtswoning van de Seigneur's - het 17de-eeuwse La Seigneurie.

De veerbootmaatschappij Isle of Sark Shipping Company verzorgt diensten met kleine veerboten van Sark naar St Peter Port op Guernsey. De overtocht duurt 45 minuten voor de 14 km tocht. Een high-speed passagiersschip is ook actief in de zomer met diensten naar Jersey. Ook een 12-zitplaatsen passagiersboot, de Lady Maris II, biedt lijndiensten naar Alderney.


Jersey naar Sark Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Manche Iles Express 09:00 10:10 1 uur 10 minuten di
Manche Iles Express 09:40 10:50 1 uur 10 minuten do
Manche Iles Express 10:05 11:15 1 uur 10 minuten Ma, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.