COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Jersey - Sark is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Jersey naar Sark.

Jersey - Sark Veerbootmaatschappij

  • 3 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Jersey Sark Veerboot klantenrecensies

 • "Dagtrip naar Sark"

  Zeer genoten van de trip naar Sark. Vooral het bezoek aan Little Sark Leuk restaurant met mooie tuin en heerlijke lunch.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "daguitstap"

  alles was correct: organisatie, bediening, enz…

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Jersey naar Sark Veerboot

De Jersey Sark veerdienst verbindt Jersey met Sark. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Jersey Sark vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Jersey Gids

Jersey is een Britse kroon afhankelijkheid in het Engels Kanaal, voor de kust van Normandië. Samen met de Guernsey vormt Jersey de groepering die bekend staat als de Kanaaleilanden. De verdediging van al deze eilanden is de verantwoordelijkheid van het Verenigd Koninkrijk. Echter Jersey maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk, noch de Europese Unie, maar is eerder een aparte bezit van de Kroon. Prehistorische periode van Jersey heeft een rijke erfenis van artefacten opgeleverd. Resten van een grote Franse bos dat al meer dan 10.000 jaar geleden bestaat, toen het eiland deel uit het continent maakte is vandaag nog steeds te zien op St Ouen wanneer er een laagwater is. Vuursteentjes en ruwe stenen werktuigen werden achtergelaten door de jagers in La Cotte een la Chevre (geiten grot) nu 60 voet hoog (18 m) boven de zeespiegel aan de noordkust van St Ouen en La Cotte , St Brelade is een van de belangrijkste paleolithische sites in Europa.


Sark Gids

Sark is een kleine en pittoreske eiland, gelegen dicht bij zowel de eilanden Jersey als Guernsey. Een van de Kanaaleilanden, Sark is de thuisbasis van een bevolking van ongeveer 700 inwoners en is geheel autovrij. De enige beschikbare vervoer: fietsen, koetsen en tractoren. Sark heeft twee belangrijke gebieden, bekend als Greater Sark en Little Sark, en deze worden met elkaar verbonden door een kleine strook land bekend als de Coupée. T eiland hij wordt beheerst door de Seigneur en ligt op slechts 5 km lang, waardoor het de kleinste Europese staat in het bestaan. De belangrijkste bezienswaardigheden van Sark's bevatten enkele spectaculaire kustlijn en afgelegen stranden, zoals Grande Greve Bay, eindeloze natuur en het prachtige terrein rondom de ambtswoning van de Seigneur's - het 17de-eeuwse La Seigneurie.

De veerbootmaatschappij Isle of Sark Shipping Company verzorgt diensten met kleine veerboten van Sark naar St Peter Port op Guernsey. De overtocht duurt 45 minuten voor de 14 km tocht. Een high-speed passagiersschip is ook actief in de zomer met diensten naar Jersey. Ook een 12-zitplaatsen passagiersboot, de Lady Maris II, biedt lijndiensten naar Alderney.