Guernsey

Hoe u overtochten vanuit Guernsey naar Jersey kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Guernsey en Jersey, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Condor Ferries & Manche Iles Express. De Guernsey naar Jersey (St Helier) ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Guernsey Jersey overtocht tussen Guernsey and Jersey (St Helier).

Guernsey Jersey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Guernsey naar Jersey

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey ligt in het Kanaal en vormt samen met Alderney, Sark en enkele kleinere eilanden het baljuwschap van Guernsey.

Guernsey geniet meer zonuren in vergelijking tot het Verenigd Koninkrijk. Vanwege het milde klimaat zijn buitenactiviteiten zoals een bezoek aan de prachtige stranden, wandelingen langs de klippen en eiland-hoppen naar andere eilanden zeer aantrekkelijk.

Over Jersey:

Het prachtige eiland Jersey is het grootste van de Britse Kanaaleilanden, een Brit Kroonbezit bij de kust van Normandië.

Van de wonderlijke vissersdorpjes en gouden stranden tot het onaangetaste platteland, smalle landwegen en kosmopoliete havenstad, Jersey heeft, met een subtiele mix van het beste van Engeland en Frankrijk, veel te bieden.