COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Guernsey

Guernsey is gelegen in de Golf van St Malo, 30 mijl uit de kust van Frankrijk en 80 mijl van de zuidkust van Engeland.

De eilanden maakten deel uit van Normandië van 933, waarbij een link werd gemaakt tussen Groot-Brittannië en Frankrijk, die te herkennen is in Norman Law, familienamen en Guernesaise, de lokale taal.

Het eiland was de thuisbasis van de Franse dichter Victor Hugo, wiens huis een intrigerende monument voor zijn 15-jarige ballingschap biedt. Zijn creatieve geest leeft voort in een non-stop programma van tentoonstellingen en optredens.

De 20e eeuw liet ook zijn sporen, toen de eilanden bolwerken werden in de Tweede Wereldoorlog Atlantikwall van Europa. De erfenis is een labyrint van vestingwerken, plus fascinerende musea die het dagelijks leven in Brittannië recreëren.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 2 Afvaarten / Dag 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Guernsey klantenrecensies

 • "vlotte verbinding"

  dit was de tweede maal dat we met condor ferries de verbinding maakte tussen St-Malo en Jersey -Guernsey. het was telkens een vlotte verbinding met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "goede vaart"

  De reis verliep plezierig. Er heerste een ontspannen sfeer. Zaken waren goed geregeld en alles was schoon. De bemanning was vriendelijk en hadden hun ogen goed open. Kortom " no problems "

  Lees meer Lees minder
 • "Goede service"

  Goede overzet van St Malo naar Guernsey. Niet verwacht te moeten overstappen van ferry in Jersey. Goed op tijd en binnen schema.

  Lees meer Lees minder
 • "Veerboot St Malo Guernsey v v"

  Een goede snelle veerboot tussen St Malo en Guernsey. De boot vertrok wel een kwartier eerder dan was opgegeven. Dit is al de 10e keer dat wij deze trip maken Bij heel slecht weer vaart de boot niet. Wel konden wij een keer met de vrachtboot terug.(langzame vaart) De maatschappij gaf ons dat alternatief aan of enkele dagen wachten .

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Guernsey