COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Condor Ferries

Condor Ferries verbindt de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey met Engeland en Frankrijk via snelle en frequente veerdiensten.

Condor Ferries werd opgericht in 1964. In eerste instantie bood Condor Ferries alleen veerroutes aan tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden, maar vandaag de dag bestaat het netwerk ook uit diensten tussen de Kanaaleilanden en het Verenigd Koninkrijk. Jaarlijks vervoert Condor Ferries meer dan een miljoen passagiers en 200.000 voertuigen. In 2015 werd de 'Condor Liberation' toegevoegd aan de vloot, een indrukwekkende trimaran met een lengte van maar liefst 102 meter. Dit is de enige in zijn soort in Noord-Europa.

Aan boord vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatchappij waaronder een ruime keuze aan bars en eetgelegenheden, een speciale speelruimte voor de kinderen en een wisselkantoor.

De vertrekhavens in het Verenigd Koninkrijk zijn gunstig gelegen in Weymouth, Poole en Portsmouth, ideaal voor snelle toegang tot het hoofdwegennet van Zuid-Engeland.

De havens van St Peter op Guernsey, St. Helier op Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië liggen in mooie steden met uitstekende verbindingen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Condor Ferries bekijken en Condor Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Condor Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Condor Ferries routes

Condor Ferries klantenrecensies.

 • "Guernsey - Cherbourg"

  Was een unieke ervaring... we werden de hele vaart vergezeld van dolfijnen

  Lees meer Lees minder
 • "Vlotte overtocht"

  Inchecken en aan boord gaan (met auto) prima geregeld. Vlotte overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "prima overtocht"

  Inchecken en aan boord gaan (met auto) prima geregeld. Vlotte overtocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima rederij"

  Inchecken en aan boord gaan (met auto) prima geregeld. Vlotte overtocht.

  Lees meer Lees minder