Jersey naar Guernsey Veerboot

De Jersey Guernsey veerdienst verbindt Jersey met Guernsey en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Condor Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de veerdienst van Manche Iles Express vertrekt tot 2 keer per week en duurt 1 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Jersey Guernsey route tussen Jersey en Guernsey. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Jersey - Guernsey Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Jersey Guernsey tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Jersey Guernsey boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Guernsey Gids

Het eiland Guernsey is gelegen aan het Engels Kanaal en is een van de Kanaaleilanden. Het eiland ligt ongeveer 50 kilometer ten westen van de Franse kust van Normandië, is een bezit van de Britse Kroon. Voor de meeste bezoekers, de kust van het eiland is de grootste trekpleister. Er zijn 27 zeer verschillende baaien om uit te kiezen - sommige met lange en populaire stukken zand, anderen met verborgen baaien die zelden toeristen trekken. De prachtige zuidkust is bekleed met prachtige kliffen en zijn best te voet verkend.

St Peter Port haven is een van de mooiste van Europa en biedt de perfecte uitzicht als u in de haven arriveert. Veerboten naar Guernsey vertrekken vanuit de havens langs de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk en duren ongeveer drie uur. Traditionele veerboten worden in alle weersomstandigheden gebruikt, en het hele jaar door, veerdiensten worden aangeboden vanuit Portsmouth. Overtochten van en naar St Malo, Frankrijk hebben een reistijd van ongeveer twee uur. Er zijn ook seizoensgebonden veerboten van en naar de Normandische kust van Frankrijk. De haven ligt in het hart van de hoofdstad van het eiland.