Jersey

Hoe u overtochten vanuit Jersey naar Guernsey kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Jersey en Guernsey, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Condor Ferries & Manche Iles Express. De Jersey (St Helier) naar Guernsey ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Jersey Guernsey overtocht tussen Jersey (St Helier) and Guernsey.

Jersey Guernsey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Jersey naar Guernsey

Over Jersey:

Jersey is een Brits Kroonbezit en het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van de Kanaaleilanden.

Gelegen in het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk en een reflectie van haar fascinerende en complexe geschiedenis. Jersey biedt een onaangetast landschap met een uniek mix van Britse en Franse invloeden, welke het eiland een geweldige bestemming maken voor een interessant weekendje weg.

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey maakt deel uit van de Kanaaleilanden en vormt samen met Alderney, Sark en andere eilanden een baljuwschap. Hoewel het dichter bij Frankrijk dan Engeland ligt is het een Brits Kroonbezit.

Guernsey heeft een uniek aanzicht vanaf zee en vanaf de ruige klippen heeft u een fantastisch uitzicht op de zanderige baaien en het diverse landschap. Perfecte om het drukke stadsleven te ontvluchten.