Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Jersey kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Frankrijk en Jersey, met een gecombineerde 27 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 1 Route, St Malo naar Jersey (St Helier) die 14 keer wekelijks gaat. Manche Iles Express biedt 2 routes, Granville naar Jersey (St Helier) gaat 9 keer per week & Carteret naar Jersey (St Helier) ongeveer 4 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Frankrijk naar Jersey.

Frankrijk Jersey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Frankrijk naar Jersey

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Jersey:

Het prachtige eiland Jersey is het grootste van de Britse Kanaaleilanden, een Brit Kroonbezit bij de kust van Normandië.

Van de wonderlijke vissersdorpjes en gouden stranden tot het onaangetaste platteland, smalle landwegen en kosmopoliete havenstad, Jersey heeft, met een subtiele mix van het beste van Engeland en Frankrijk, veel te bieden.