COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ustica - Palermo is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Ustica Eiland naar Sicilië pagina.

Ustica - Palermo Veerbootmaatschappij

    • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
    • 7 Afvaarten / Week 3 uur
    • Prijsaanvraag

Ustica naar Palermo Veerboot

De Ustica Palermo veerdienst verbindt Ustica Eiland met Sicilië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Liberty Lines Fast Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Siremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 3 uur.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Ustica Palermo route tussen Ustica Eiland en Sicilië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ustica Gids

Het kleine Italiaanse eiland Ustica ligt aan de Tyrreense Zee, ongeveer 50 km ten noorden van Capo Gallo. Het maakt deel uit van de Aeolic eiland keten en haar land is eigenlijk het topje van een verzonken vulkaan. Landschap van het eiland wordt gekenmerkt door zwarte vulkanische rots met streepjes van roze en rode hibiscus bloemen en groene cactussen. Gelegen rond kusten van het eiland zijn vele kleine grotten en wateren van het eiland zijn beschermd in de omgeving van Marina Protetta Isola di Ustica (het eiland Ustica beschermd zeegebied). De wateren zijn natuurlijk duidelijk door de Atlantische stromingen onderhouden en zijn, als gevolg daarvan, vol met koraal en vissen. Dit maakt het eiland populair bij duikers en een van de beste duikplekken op het eiland is de Grotta del Gamberi, op zuidpunt van het eiland, waar er vele scheepswrakken om daar te zien. Ook populair bij duikers is Secca di Colobara aan de noordelijke kust waar veel sponzen kunnen worden gezien in het kristalheldere water.

Zowel draagvleugelboten als conventionele veerboten worden gebruikt om diensten vanuit de haven te verzorgen naar Palermo Stazione Marittima. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten met de veerboot en rond 1 uur met de draagvleugelboot.


Palermo Gids

De Italiaanse stad Palermo is gelegen op het eiland Sicilië. Palermo ligt aan de noordwestkust en heeft een bijzonder grote en belangrijke natuurlijke haven, naast de Monte Pellegrino. Met een typisch mediterraan karakter en veel kustgebieden beroep, dateert Palermo terug tot de 8ste eeuw en is vandaag de dag bekend staat om veel verschillende dingen, zoals de Normandische gebouwen, prachtige paleizen en levendige lokale markten. Het historische centrum van Palermo is de wijk Quattro Canti, wat betekent dat de 'Four Corners'. Een aantal van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad hier wonen, zoals het Koninklijk Paleis. Ook een bezoek waard is de kathedraal van Santa Maria Assunta (Cattedrale). Het is nogal overweldigend en de enorme omvang en gedetailleerdheid van de architectuur moet worden gezien in het vlees volledig te kunnen beoordelen. Bezoekers moeten ook uitkijken voor de middeleeuwse basiliek van San Francesco d'Assisi, de 12e-eeuwse Castello della Zisa (Zisa Castle) en het Teatro Massimo, een onlangs gerestaureerde theater waar regelmatig optredens.

Veerboten van de haven van de stad vertrekken naar Genua, Civitavecchia, Napels en Tunesië.