Boek uw overtocht naar Triëst

De veerhaven van Triëst in Italië verbindt u met Durres in Albanië met een keuze uit 1 ferry overtochten per week. De duur van de Triëst naar Durres overtocht uit 27 uur en het kruispunt wordt bediend door Adria Ferries.

Triëst Havenkaart

Klik voor Kaart

Triëst Veerboot Alternatieven

Triëst Veerdiensten

 • Adria Ferries
  • 1 Afvaart / Week 27 uur
  • Prijsaanvraag

Triëst Gids

Trieste is een stad en zeehaven in Noordoost- Italië gelegen aan het einde van een smalle strook land dat ligt tussen de Adriatische Zee en de Italiaanse grens met Slovenië.
Vroeger een zeer invloedrijke en machtige centrum van politiek, literatuur, muziek, kunst en cultuur onder Oostenrijks -Hongaarse heerschappij, haar belang werd minder aan het einde van de 20e eeuw en werd daardoor vergeten door de toeristen die voor de beter bekende Italiaanse steden als Rome en Milaan kiezen.
Trieste blijft echter een zeer charmante onderschatte stad met een rustige en mooie bijna Oost-Europese sfeer, verschillende pubs en cafes, een aantal prachtige architectuur en een prachtig uitzichten op zee.

Hoe kom je in Triëst Veerboot Haven

 • Triëst Haven Adres

  Via dello Scalo Legnami,34146 Trieste TS,Italy Punto Franco Vecchio,Molo IV,1,34132 Trieste TS,Italy

 • Triëst Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Triëst vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Triëst Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!