COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ginostra - Stromboli is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Ginostra - Stromboli Veerbootmaatschappij

    • 4 Afvaarten / Week 25 min
    • Prijsaanvraag
    • 20 Afvaarten / Week 10 min
    • Prijsaanvraag

Ginostra naar Stromboli Veerboot

De Ginostra Stromboli veerdienst verbindt Eolische Eilanden met Eolische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Siremar veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 minuten Terwijl de veerdienst van Liberty Lines Fast Ferries vertrekt tot 20 keer per week en duurt 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 24 overtochten per week op de Ginostra Stromboli route tussen Eolische Eilanden en Eolische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Stromboli Gids

Het Italiaanse eiland Stromboli ligt voor de kust van Sicilië, aan de Tyrreense Zee, en is een van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden groep. Bezoekers van het eiland hebben de neiging om drie opties van dingen te doen hebben. De eerste is om de mooie straten van belangrijkste dorp van het eiland te dwalen en genieten van de mooie uitzichten die worden aangeboden, echter krater van het eiland is niet zichtbaar vanaf het dorp. Vervolgens bezoekers genieten van een boottocht rond om Sciara del Fuoco dat is een diepe zwarte lava litteken langs de zijkant van de vulkaan, en is een goede plek om de Stromboli explosies te zien, vooral in het donker. De derde activiteit, en niet voor watjes of het ongeschikt is om de vulkaan te beklimmen en te zien uitbarstingen close up!
Sommige veerboot en draagvleugelboot uit Sicilië en het vasteland stoppen op eiland. Als alternatief, reizigers kunnen ook gebruik maken van diensten vanuit het eiland Lipari. Stromboli ligt ten noord-oosten van de andere Eolische eilanden, en de reis per draagvleugelboten vanuit Lipari duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. De reisduur vanuit Messina op Sicilië is iets minder dan 1 uur en 30 minuten.