Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Levanzo Veerboot Haven

  • Levanzo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Levanzo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Levanzo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Levanzo Veerdiensten

Levanzo Gids

Levanzo Gids

Levanzo is het kleinste van de drie Egadische Eilanden in de Middellandse Zee, ten westen van Sicilië. Het eiland heeft een kleine maar uitermate pittoreske haven met een groepje bleke vierkante huizen die rond de haven met kraakhelder water staan. De populatie van Levanzo telt maar 200 mensen en het dorpje rond de haven is de enige nederzetting. Levanzo was voorheen agrarisch en produceerde graan, maar tegenwoordig wordt er niet veel verbouwd, alleen nog wat schapenhouderij. Het eiland heeft geen wegennetwerk, alleen een paar landwegen met jeeps en ezels die voor transport gebruikt worden. Levanzo is doorgaans een aangename en vredige plek waar men makkelijk een hele dag kan verkennen en ontspannen. Echter, in het hoogseizoen in de maanden juli en augustus stroomt het eiland vol met toeristen en is de sfeer totaal anders.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.