Vulcano
Stromboli
Veerboten naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Vulcano naar Stromboli Veerboot

De Vulcano Stromboli veerdienst verbindt Eolische Eilanden met Eolische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Liberty Lines Fast Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 50 minuten Terwijl de veerdienst van Siremar vertrekt tot 5 keer per week en duurt 4 uur 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 54 overtochten per week op de Vulcano Stromboli route tussen Eolische Eilanden en Eolische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vulcano naar Stromboli?

De reistijd per veerboot van Vulcano naar Stromboli is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Vulcano naar Stromboli?

De prijs van de ferry overtocht van Vulcano naar Stromboli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Vulcano naar Stromboli is 66 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Vulcano naar Stromboli?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Vulcano naar Stromboli. Dit zijn
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vulcano naar Stromboli?

Boek overtochten van Vulcano naar Stromboli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Vulcano naar Stromboli?

Ja, je kunt als voetpassagier van Vulcano naar Stromboli reizen met
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Vulcano naar Stromboli?

Ja, je kunt met een voertuig van Vulcano naar Stromboli reizen met
  • Siremar

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Vulcano naar Stromboli?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Vulcano en Stromboli?

De afstand van Vulcano naar Stromboli is ongeveer 27 zeemijlen.

Vulcano Gids

De kleine Italiaanse vulkanische eiland Vulcano ligt aan de Tyrreense Zee en ligt ongeveer 25 km ten noorden van Sicilië, en is de meest zuidelijke gelegen van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden. Het eiland is slechts ongeveer 21 vierkante. Km en het hoogste punt is iets minder dan 500 m boven de zeespiegel. Er zijn een aantal vulkanen op het eiland, en bevat een van de vier actieve, niet-onderzeeër, vulkanen in Italië. De meest recente vulkanische activiteit is de Gran Cratere aan de bovenkant van de Fossa kegel, hebben de kegel in de Lentia Caldera geteeld in het midden van het eiland, en heeft minstens 9 grote uitbarstingen in de laatste 6.000 jaar gehad. Echter, de vulkanen van het eiland stil geweest sinds rond 1890 toen Fossa uitbrak en gedeponeerd ongeveer 5 meter van pyroclastische materiaal op de top. Het eiland is ook beroemd om zijn warmwaterbronnen, die zijn gelegen op korte loopafstand van de haven. Voor de dapperen, bezoekers kunnen lopen naar de krater van een vulkaan, waar u kunt observeren rook uit de grond!

Draagvleugelboot en veerdiensten verbinden Vulcano met de andere Eolische eilanden en Sicilië en het vasteland. Toegang vanaf Milazzo op Sicilië is handig, omdat Vulcano de eerste tussenstop is op weg naar de andere eilanden.


Stromboli Gids

Het Italiaanse eiland Stromboli ligt voor de kust van Sicilië, aan de Tyrreense Zee, en is een van de acht eilanden die deel uitmaken van de Eolische eilanden groep. Bezoekers van het eiland hebben de neiging om drie opties van dingen te doen hebben. De eerste is om de mooie straten van belangrijkste dorp van het eiland te dwalen en genieten van de mooie uitzichten die worden aangeboden, echter krater van het eiland is niet zichtbaar vanaf het dorp. Vervolgens bezoekers genieten van een boottocht rond om Sciara del Fuoco dat is een diepe zwarte lava litteken langs de zijkant van de vulkaan, en is een goede plek om de Stromboli explosies te zien, vooral in het donker. De derde activiteit, en niet voor watjes of het ongeschikt is om de vulkaan te beklimmen en te zien uitbarstingen close up!
Sommige veerboot en draagvleugelboot uit Sicilië en het vasteland stoppen op eiland. Als alternatief, reizigers kunnen ook gebruik maken van diensten vanuit het eiland Lipari. Stromboli ligt ten noord-oosten van de andere Eolische eilanden, en de reis per draagvleugelboten vanuit Lipari duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. De reisduur vanuit Messina op Sicilië is iets minder dan 1 uur en 30 minuten.


Vulcano naar Stromboli Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 07:50 09:50 2 uur Alledaags
Siremar 08:50 13:05 4 uur 15 minuten wo, za
Liberty Lines Fast Ferries 08:55 10:45 1 uur 50 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 10:20 12:30 2 uur 10 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 10:30 12:30 2 uur Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 13:25 15:25 2 uur Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 15:30 17:20 1 uur 50 minuten di, wo, do, za, zo
Siremar 16:10 21:15 5 uur 5 minuten di, vr
Liberty Lines Fast Ferries 17:30 19:35 2 uur 5 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.