Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3307 routes vanuit 697 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Slovenië

Een van de kleinste landen land van Europa, Slovenië is een kust Alpine land in het zuiden van Centraal -Europa, grenzend aan Italië in het westen, de Adriatische Zee in het zuidwesten, Kroatië in het zuiden en het oosten, Hongarije in het noordoosten en Oostenrijk in het noorden.

In 1848 een sterk programma voor een verenigd Slovenië is naar voren gekomen als onderdeel van de "Lente van Naties" een massale politieke en populaire beweging binnen Oostenrijk. Met de ineenstorting van de Oostenrijks - Hongaarse monarchie in 1918, Slovenen vormde deel van de Staat van Slovenen, Kroaten en Serviërs , die later is toegetreden tot het Koninkrijk van Serviërs, Kroaten en Slovenen, en later (1929) het Koninkrijk van Joegoslavië vernoemd.

Na het herstel van Joegoslavië aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, Slovenië werd een deel van de Socialistische Federatieve Republiek Joegoslavië, officieel verklaard op 29 november 1945. Huidige Slovenië werd opgericht op 25 juni 1991 na zijn onafhankelijkheid van Joegoslavië. Slovenië is lid geworden van de NAVO op 29 maart 2004 en de Europese Unie op 1 mei 2004.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Venezia Lines
  • Prijsaanvraag
 • Liberty Lines Fast Ferries
  • Prijsaanvraag

Slovenië klantenrecensies

 • "Fast , frequent and On time service. "

  The Liberty Lines operate like a busservice. It is fast, almost always on time and well origanized.

  Lees meer Lees minder
 • "snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk"

  snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

  Lees meer Lees minder
 • "Prima veerdienst"

  Ik had gereserveerd maar in feite was dat eigelijk niet nodig Kunt heel makkelijk aan de kassa een kaartje kopen. De boten varen snael en redelijk comfortabel. Aan boord geen catering maar hoeft ook niet want de reis is maar kort

  Lees meer Lees minder
 • "Verkeerde tickets"

  We reserveerden tickets maar bij bevestiging bleken het verkeeerde tickets te zijn. Bij het kantoor moesten we nieuwe tickets kopen. We hebben dus geen goede ervaring met Direkt Ferries. De reis verliep verder prima.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en havens in Slovenië