COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Stromboli - Ginostra is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Stromboli - Ginostra Veerbootmaatschappij

    • 4 Afvaarten / Week 25 min
    • Prijsaanvraag
    • 17 Afvaarten / Week 10 min
    • Prijsaanvraag

Stromboli naar Ginostra Veerboot

De Stromboli Ginostra veerdienst verbindt Eolische Eilanden met Eolische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Siremar veerdienst gaat tot 4 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 minuten Terwijl de veerdienst van Liberty Lines Fast Ferries vertrekt tot 17 keer per week en duurt 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Stromboli Ginostra route tussen Eolische Eilanden en Eolische Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Stromboli Gids

Het kleine eiland Stromboli is gelegen aan de Tyrreense Zee, vlak bij de noordkust van Sicilië, Italië. Het eiland is een van de Eolische eilanden en is de locatie van een van de drie actieve vulkanen in Italië. Voor bezoekers van het eiland zijn er een aantal dingen te doen. U kunt een wandeling maken door het grootste dorp op het eiland en genieten van de mooie uitzichten. Als alternatief, Stromboli is de perfecte locatie voor een boottocht rond het eiland. Van de zee op de vulkaan is duidelijk zichtbaar met zijn steile zwarte, lava bang, kant. Tot slot, en dit is voor de meer actieve, en misschien moedig, bezoekers, kun je eigenlijk de vulkaan beklimmen en krijgen een veel kijkje op de krater en de uitbarstingen.

Er zijn een aantal veerdiensten en draagvleugelboot diensten vanuit Sicilië en het vasteland, die ook in Stromboli stoppen. Als alternatief, reizigers kunnen veerboten nemen vanaf Lipari. Stromboli ligt ten noordoosten van de andere Eolische eilanden, en de draagvleugelboten van Lipari duren tot 1 uur en 40 minuten. Diensten van Messina op Sicilië duren iets minder dan 1 uur en 30 minuten.