Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Mali Losinj Veerboot Haven

  • Mali Losinj Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Mali Losinj vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Mali Losinj Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Mali Losinj Veerdiensten

Mali Losinj Gids

Mali Losinj Gids

Mali Losinj is een stad, haven en toeristische resort op het eiland Losinj, gelegen aan het zuid - oostelijke deel van een grote en goed beschermde baai in Primorje - Gorski Kotar in Kroatië. Het begin van Mali Lošinj dateert uit de l2de eeuw, misschien wel eerder, maar er is een gebrek aan voldoende betrouwbare informatie. Wat echter bekend is, is dat ongeveer een dozijn Kroatische families kwamen naar het eiland Lošinj uit Hongarije, op de vlucht voor de Mongolen, en ze vestigden zich in de oostelijke baai, St. Martin, op de helling van de heuvel boven de baai. Aangezien de primaire economische activiteit van de Kroatische kolonisten veeteelt en landbouw waren, werden hun huizen boven vruchtbare tuinen (het gebied werd Gravot genoemd) gebouwd. Mali Losinj is tegenwoordig het toeristische centrum van het eiland. Naast de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van het gebied en de stranden zijn er vele internationale evenementen die elk jaar plaatsvinden. Die evenementen trekken mensen uit de hele wereld.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.