Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Porec Veerboot Haven

  • Porec Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Porec vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Porec Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Porec Veerdiensten

Porec Gids

Porec Gids

Porec is een stad en haven aan de westkust van het schiereiland Istrië, in Istrië, Kroatië. Tijdens de 2de eeuw voor Christus, een Romeinse Castrum werd gebouwd op een klein schiereiland waar de stadskern vandaag ligt. Tijdens het bewind van keizer Octavianus in de 1e eeuw, het is een officieel stad geworden en maakte deel uit van de Romeinse kolonie Colonia Iulia Parentium. In de 3e eeuw, de plaats had al een georganiseerde christelijke gemeenschap met een vroeg -christelijke complex van sacrale gebouwen. Een basiliek werd hier gebouwd in de 5e eeuw, waar de relieken van Porec bisschop en martelaar Sint Maurus, nu de patroonheilige van de stad, werden gehouden. De plattegrond toont nog steeds de oude Romeinse Castrum structuur. De belangrijkste straten zijn Decumanus en Cardo Maximus, nog steeds bewaard in hun oorspronkelijke oude vormen. Porec is tegenwoordig de belangrijkste toeristische bestemming in de regio.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.